goed-voorbereid-op-een-vakantie-aan-het-water
goed-voorbereid-op-een-vakantie-aan-het-water

Goed voorbereid op een vakantie aan het water

Een vakantie aan het water is leuk voor iedereen! Zowel voor mensen die zich willen inspannen als ontspannen. Voor ontspanning heb je vaak niet heel veel nodig. Een zwembroek, handdoek en een zonnetje zijn natuurlijk wel onmisbaar tijdens een ontspannen dagje aan het water. Voor sportieve activiteiten heb je vaak iets meer artikelen nodig. Van rubberboten tot waterpistolen, met deze artikelen ga jij goed voorbereid op vakantie naar het water.

Aan zee, meer of een rivier met deze activiteiten heb je veel waterplezier!

Beachtennisrackets

Een beachball tennis set bestaat uit twee houten rackets en een balletje. Met deze uitrusting speel je een spelletje dat lijkt op een combinatie tussen volleybal en tennis. Ideaal om te spelen met vrienden, je partner of gezin op het strand of bij het zwembad. Verbreek jullie persoonlijke record!

SUP board

Bij Suppen (Stand Up Paddle) beweeg je je voort met een SUP board en een paddle. Bij Suppen gebruik je bijna alle spieren in je lichaam. Maar tegelijkertijd kun je ook genieten van de omgeving en de rust. Tip: een opblaasbare SUP is makkelijk te vervoeren, en dus ideaal als je niet veel plek meer over hebt in je auto.

Rubberboot

Wil je echt goed voorbereid op vakantie aan het water? Neem dan een rubberboot met roeispanen en een benzine- of elektrische buitenboordmotor mee. Tip: wil je vanaf je boot een hengeltje uitgooien? Kies dan een elektrische buitenboordmotor, deze zijn zo goed als geruisloos. Zo jaag je de vissen niet meteen weg. Met een opblaasbare rubberboot kun je al varend je vakantiebestemming verkennen. Het is zeker de moeite waard om hiervoor een plekje vrij te houden in je kofferbak.

Waterpistool

Waterpistolen zijn leuk voor zowel jong als oud. Met een watergevecht hebben jij en je vrienden gegarandeerd waterpret op een warme zomerdag. Het biedt ook nog eens heerlijk verkoeling.

Snorkelset

Hoe gaaf is het om de onderwaterwereld te ontdekken? Afhankelijk van je vakantiebestemming, spot je misschien wel schildpadden of gekleurde tropische vissen! Heb je niet veel plek in je koffer meer over? Neem dan op z’n minst een duikbril mee.

Koelbox

Van al die watersport activiteiten word je natuurlijk wel een beetje dorstig. Lekker koud water, frisdrank of een biertje maken jouw vakantie aan het water helemaal compleet. Moet je ver lopen of fietsen naar de waterkant? Ga dan voor een koeltas rugzak. Hiermee verdeel je het gewicht en kun je je drankjes makkelijker meenemen.

Op vakantie met een rubberboot

Is de voorpret voor je vakantie inmiddels begonnen? Lees meer over vakantie, sport en gadgets op online lifestyle platform mensgoodlife!