ik ben de kou beu
Jolene Wang

Ik ben de kou beu

Velen zijn de kou nu al meer dan beu. Begrijpelijk maar we zullen nog even vol moeten houden. Zo zal het in februari rond de 3 graden blijven. Vanaf maart gaan we weer genieten van iets meer warmte. Vind jij dat dit te lang duurt? Ontsnap dan even van de kou door een lekker warm bad te zetten, je kunt natuurlijk ook gek doen en even echt weggaan van ons koude kikkerland.

Ben je de kou beu?

Zoek de warmte op

Zoek de warmte op en ga voor een Mediterraanse winterremedie. Even opwarmen en na een lang weekend bijkomen, kun je er weer helemaal tegenaan.

De deals die we voor jou gevonden hebben vinden momenteel plaats in: Mallorca, Sicilië, Rome, Ericeira en meer. Maar vergis je niet, er zijn ook vele weldadige wellness weekenden in Nederland. Duur? Wel nee, voor nog geen €100 tank jij even bij.

Daarbij is het opzoeken van de zon nog goed voor je ook. Je krijgt er een beter humeur door, wat weer een positief effect heeft op je dagelijkse prestaties. Zonlicht bevat veel vitamine D die goed zijn voor de botten en je wordt er nog bruin door ook. Dit is je kans om even gek te doen, bekijk de deals en laat je verwennen.

Ontdek meer gezondheid voor mannen op mensgoodlife, jouw lifestyle nieuws blog voor mannen.