ontdek-jouw-zuid-afrika
Nina Hale

Ontdek jouw Zuid-Afrika

Natuurlijk genieten doe je in Zuid-Afrika, het één na grootste continent van de wereld vol spannende verrassingen. Doe mee met de test en ontdek jouw Zuid-Afrika.

Ontdek jouw Zuid-Afrika

Je laten inspireren, nieuwe avonturen aangaan, heerlijk relaxen en genieten van culturele hoogstandjes of juist baden in luxe? Je hebt er vast wel eens over nagedacht, maar waar wil je dit nu eigenlijk doen? De Costa Brava heb je inmiddels al een paar keer gezien en je bent toe aan iets nieuws. Maar heb je er wel eens over nagedacht om naar Zuid-Afrika te gaan? Nou om eerlijk te zijn ik niet, maar toen ik de test deed werd ik positief verrast.

Lekker golfen met vrienden bij Golfclub Zalze en daarna lekker aan de wijn op de golfclub. Klinkt niet verkeerd, toch? Als hoogtepunt kan je naar Cape Point gaan in het natuurreservoir en letterlijk en figuurlijk naar de top gaan. Ik zou zeggen “Lets go!”, er schijnt er ook een fraaie vuurtoren met oogstrelend uitzicht te zijn om te bewonderen. Je wordt er werkelijk stil van. In het prachtige Game Reserve heerlijk lunchen en in het zwembad liggen om vervolgens lekker op safari te gaan naar de “big five” en de prachtige olifanten van dichtbij te ervaren. Het toeristische Waterfront is er geweldig om drankjes te doen, uit eten te gaan en te shoppen om vervolgens lekker te ontspannen in de zon bij beachclub Shimmy.

Zó dat is mijn Zuid-Afrika, die matcht met die van Ellen Hoog (hockeyster). Geniet ook van de vakantie van Everon Jackson Hooi (acteur), Anne de Buck (travelblogger yourlittleblackbook.me) & Jelmer de Boer (lifestyle blogger) en ontdek hoe jouw Zuid-Afrika eruit ziet.

Na het maken van de test kom je erachter op wie jij het meeste lijkt als je reist naar Zuid-Afrika. Zo krijg je de hoogtepunten van hun reis te horen. Hoogtepunten die perfect bij jouw vakantiewensen passen en je zeker moet bezoeken tijdens je rondreis in Zuid-Afrika. Doe de test, enjoy Goodlife.

Check nog meer rondreizen op lifestyle blog voor mannen mensgoodlife.