samsonite-curv-collectie
enjoyeverysecond.com

Samsonite Curv collectie

Voor de reizigers onder ons weten we dat de meest innovatieve bagagefabrikant ter wereld, Samsonite, bekend staat om de kwaliteit. Ze is altijd voorloper geweest in het gebruik van nieuwe materialen en de ontwikkeling van nieuwe ontwerpen. Een Samsonite koffer is dus zeker een goede keuze.

Dankzij het revolutionaire Curv® thermoplastisch materiaal is de Samsonite Curv collectie (Cosmolite, Cubelite en Firelite) van Samsonite schokbestendig, extreem licht, sterk en duurzaam.

samsonite-curv-collectie-small

Samsonite Curv collectie Awards

De schelpvorm zorgt voor een stijlvolle design. De eerste bagagecollectie,  Cosmolite, viel ook meteen in de prijzen.

De flexibelste reiskoffers zijn niet alleen de sterkste, maar ook de lichtste modellen van Samsonite. Variërend van 2kg voor de 55cm tot 4kg voor de 85cm met een volume van 131,5 liter.

Lekker handig voor als je veel bagage wilt meenemen. Met het spinner systeem (4 zwenkwielen) rijdt de Samsonite Curv collectie overal ‘smooth’ naar toe.

Het is een investering, maar als je weet dat je hiermee de meest lichte, sterke en duurzame reiskoffer van dit moment hebt, dan valt het absoluut nog mee. Op reis gaan doe je natuurlijk wel met een koffer waar je op kunt rekenen.

Een Samsonite koffer is de ideale reisgenoot voor op vakantie, enjoy goodlife!

Samsonite koffer