Weekendje bijkomen in Center Parcs
Center Parcs

Weekendje bijkomen in Center Parcs

Relaxt de week afsluiten doe je met een weekendje bijkomen in Center Parcs. Met meer dan twintig parken in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk heeft dit park een absolute succesvolle formule weten neer te zetten. Nederland telt maar liefst negen vestigingen waarvan onze redactie onlangs Center Parcs Port Zélande bezocht.

Weekendje bijkomen in Center Parcs

Een weekendje bijkomen in Center Parcs is zo geregeld, waarbij jij je vakantiehuis online boekt in een handomdraai. Zelf hadden we een vierpersoons cottage, zoals dat heel mooi heet. Het was mijn eerste keer dat ik naar Center Parcs ging. Dat was erg spannend natuurlijk. Eenmaal aangekomen verwonderde ik me over de grootte van de huisjes. Er is zelfs een eerste verdieping! Beneden zette we gelijk onze verzameling spellen (waaronder 30 Seconds, Carcassonne en Party & Co) klaar. De bedden moesten we nog even opdekken, waarna we snel de fles Licor 43 opentrokken. Onder het genot van een borrel en een paar potjes Mario Kart genoten we met een bevriend koppel van een weekendje bijkomen.

Zwemmend chillen in Aqua Mundo

De dag erop – zaterdag – gingen we op pad. Met kaartjes voor het zwembad namen we snel een duik. Het grote zwembad met wildwaterbanen, glijbanen en bubbelbaden vielen in de smaak. Net zoals de gourmet die we later op de avond volle bak aanzette. Het huisje stonk wel een beetje, maar ach je bent toch niet thuis. Dat is het grote voordeel van even helemaal weg zijn. Uitslapen doe je er ook goed. Je hoort de vogels fluiten en bent één met de natuur. Wat wil je nog meer? Boek snel jouw weekendje weg, enjoy Goodlife!

Video Center Parcs Port Zélande