deze-apps-mogen-niet-ontbreken-op-je-smartwatch
deze-apps-mogen-niet-ontbreken-op-je-smartwatch

Deze apps mogen niet ontbreken op je smartwatch

Thuismodus aan en horloge om, maar welke apps mogen vooral nu niet ontbreken? Smartwatches zijn een echte rage aan het worden en ze zijn tegenwoordig tot veel meer in staat dan enkel het weergeven van meldingen.

Smartwatches worden geleverd met een aantal standaard apps. Wil je graag ontdekken wat er nog allemaal mogelijk is? Dan wordt het tijd om enkele apps te downloaden waarmee je nog meer uit je smartwatch kan halen.

[divider]5 Must have apps op je smartwatch[/divider]

#1 Calm

Een goede nachtrust en voldoende ontspanning zijn de sleutels tot een frisse geest. Calm is een app met meditatielessen voor gebruikers die een dagelijkse meditatieroutine willen inplannen. Deze app voor Android smartwatches is erg vergelijkbaar met Breathe, een app die beschikbaar is voor Apple Watch-gebruikers.

#2 Citymapper

Meestal doen we een beroep op onze smartphone om een route te vinden of om de status van het openbaar vervoer te controleren. Met Citymapper kun je heel veel informatie over het lokale openbaar vervoer en je omgeving verkrijgen via je smartwatch.

Je kunt onder meer routes maken met verschillende soorten vervoer, bijvoorbeeld een taxirit naar een metrostation en je kunt via de app ook gedetailleerde informatie verkrijgen over aankomst- en vertrektijden.

#3 Casino games

Gokkasten en fruitautomaten zijn al lang razend populair, maar nu kun je ze ook spelen op je smartwatch. Microgaming maakte in 2015 al furore met de release van zijn klassieke slot Thunderstruck voor smartwatches. De inzetten en andere functies van het spel kunnen geselecteerd worden via het scherm van je smartwatch. Geld storten en opnemen moet je wel nog via je mobiele toestel doen.

Een andere klassieker van Microgaming is The Dark Knight Rises. Deze online slot speel je met 243 winlijnen en 5 rollen en is eveneens volledig aangepast aan het kleine scherm van je smartwatch.

#4 Parking

Soms zijn de eenvoudigste apps het nuttigst. Parking is een Android Wear-app waarmee je kan opnemen waar je je auto hebt geparkeerd. Als je niet goed meer weet waar je je auto geparkeerd hebt, hoef je dus niet meer nodeloos te zoeken. Je kunt eenvoudig de app openen en op de ‘auto’-knop klikken. Vervolgens toont de app de locatie van je auto op een kaart.

Je kunt in- en uitzoomen op de kaart en het is ook mogelijk om via het touchscreen de locatie te verkennen.

#5 Spotify

Spotify is een populaire dienst bij gebruikers van over heel de wereld. Binnenkort kun je ook genieten van Spotify zonder je telefoon. Nu heb je een telefoon in de buurt nog nodig. Luister naar al je favoriete nummers op de Spotify Galaxy app en bedien al je activiteiten vanaf je pols. Je kunt nummers wijzigen, door de bibliotheken bladeren en het volume regelen.

Ontdek de top 5 apps voor je smartwatch, enjoy goodlife!

Ontdek meer gadgets voor mannen op lifestyle nieuws platform mensgoodlife.