elektrische auto

De gaafste elektrische auto’s van 2021

Dat het aantal elektrische auto’s de laatste jaren enorm aan het toenemen is, is voor niemand een verrassing. Door de grote vraag naar elektrische auto’s zijn op steeds meer plekken laadpalen te vinden. Meer informatie over het opladen van een elektrische auto vind je bij Groenopladen. Ook brengen steeds meer verschillende automerken elektrische auto’s uit. In 2021 komen er weer veel gave modellen op de markt. De prijsklasse van de auto’s loopt erg uiteen. Zo zijn kleine modellen te verkrijgen onder de €25.000 euro, en gaan sommige modellen meer dan €100.000 kosten. Graag delen we een aantal elektrische auto’s met jullie. In dit artikel vind je een opsomming van de gaafste elektrische auto’s die dit jaar op de markt zullen verschijnen.

De coolste elektrische auto

Jouw favoriete elektrische auto heb je zo gevonden met onze op 4:

#4 Fiat 500e

Fiat komt in 2021 met een nieuwe elektrische uitvoering. Deze nieuwe auto kost €24.900 waardoor het een relatief goedkope elektrische auto is. De verwachting is dan ook dat deze auto in 2021 erg populair zal zijn. Echter is de wat lagere prijs ook te merken in een aantal kenmerken. Zo is het mogelijk om maar 180 kilometer te rijden met een volle batterij. Dit is genoeg bij het gebruik als stadsauto, maar als je meer kilometers wil afleggen kan het toch een probleem gaan vormen. Tevens betreft het een instapmodel met 95 PK, wat in verhouding tot een duurder model een stuk minder is. Maar voor een stadsauto is dit minder belangrijk wat het alsnog een leuke auto maakt.

De gaafste elektrische auto's die in 2021 op de markt komen

#3 Mini electric

De mini wordt gezien als een sterke auto die goed op de weg ligt. Dat is ook weer aan dit nieuwe model te merken. Het nieuwe model heeft een extra laag zwaartepunt. Dit bevordert de goede wegligging en het goed kunnen nemen van bochten. In 7,5 seconde kan deze mini een snelheid van 100 km/h bereiken. Door de vele mogelijkheden kan je de mini aanpassen naar jouw wensen. Dak in een andere kleur? Geen probleem!

elektrische auto

#2 Audi e-tron

De Audi e-tron bevindt zich in een hogere prijsklasse dan de eerder genoemde elektrische auto’s. De Audi e-tron is in verschillende uitvoeringen te verkrijgen. De Audi e-tron S heeft net iets meer dan de Audi e-tron. Daarnaast komt ook de Audi e-tron S Sportback op de markt. Binnen 4,5 seconde bereikt de auto 100 km/h en heeft de auto een topsnelheid van 210 km/h. De Audi e-tron heeft een voorwielaandrijving en bij bepaalde omstandigheden wordt ook de achterwielaandrijving geactiveerd zodat de perfecte rijervaring wordt waargemaakt.

#1 Porsche Taycan

De Porsche Taycan gaat nog een stapje verder dan de Auti e-tron. Naast dat de elektrische Porsche Taycan er super gaaf en sportief uitziet, is deze auto ook erg sportief. Binnen 4 seconde kan de auto een snelheid van 100 km/h bereiken. De auto beschikt over 530 PK en heeft een topsnelheid van 250 km/h. De Porsche Taycan kan worden opgeladen via een stopcontact, laadpaal een via snelladen. Met een laadpaal aan huis kan je op elk moment van de dag je auto opladen en hoef je geen rekening te houden met de batterij van de auto.

De gaafste elektrische auto's die in 2021 te koop zijn

De elektrische auto is niet meer weg te denken, ga ervoor. Enjoy goodlife!

Elektrische auto footage

Ontdek meer auto’s voor mannen op lifestyle blog mensgoodlife.