heb-jij-in-je-zoektocht-naar-een-auto-al-gekeken-naar-de-mogelijkheden-met-shortlease
heb-jij-in-je-zoektocht-naar-een-auto-al-gekeken-naar-de-mogelijkheden-met-shortlease

Heb jij in je zoektocht naar een auto al gekeken naar de mogelijkheden met shortlease?

Tegenwoordig zijn mobiele werkplekken en flexibele werktijden niet meer weg te denken uit onze samenleving en ook shortlease autocontracten worden nu wel heel aantrekkelijk. De economische onzekerheden waar we momenteel mee moeten dealen, zorgen ervoor dat lange contracten vermeden worden en we eerder op zoek zijn naar korte varianten. Shortlease autocontracten voldoen aan deze vraag.

Een shortlease autocontract

Bij een short lease autocontract behoud je de vrijblijvendheid van looptijd zoals die van autohuur en de aantrekkelijke prijs van autolease. Zoals de naam al doet vermoeden gaat het bij zo’n contract om een korte looptijd. Je kunt dan denken aan een looptijd van bijvoorbeeld 3 maanden, maar ook een contract voor slechts één maand behoort tot de mogelijkheden. Deze laatste variant wordt ook wel super shortlease genoemd.

De voordelen van shortlease in de zakelijke wereld

Zakelijk gezien brengt zo’n autocontract van korte duur verschillende voordelen met zich mee. Shortlease zakelijk is, zeker wanneer we kijken naar de huidige economische onzekerheden, een contract om te overwegen. Twee belangrijke voordelen die je als ondernemer over de streep zouden kunnen trekken zijn de volgende.

Flexibiliteit bij tijdelijke medewerkers

Waar arbeidscontracten alsmaar flexibeler worden, kunnen autocontracten niet achterblijven. Het is natuurlijk onvoordelig om voor tijdelijke werknemers lange leasecontracten af te sluiten. Een shortlease contract is dan veel aantrekkelijker. Ook wanneer je zzp’ers in dienst hebt, hebben zij misschien maar een paar maanden een auto nodig. Ook in zo’n situatie is een autocontract van korte duur een goed idee.

Seizoensgebonden behoeften

In sommige branches is de behoefte aan auto’s afhankelijk van het seizoen. Het toerisme is bijvoorbeeld afhankelijk van het warme weer en de zomermaanden zijn dan in de meeste gevallen de piekmaanden. In deze drukke maanden is de behoefte aan auto’s groter dan in de andere maanden. Met shortlease contracten kunnen de auto’s gebruikt worden in de drukke maanden en daarna weer teruggebracht worden. Zo voorkom je onnodige kosten!

Shortlease in deze zware (economische) tijden

COVID-19 maakt dat we in onzekere (economische) tijden leven. Nieuwe maatregelen kunnen ervoor zorgen dat bedrijven weer in hele nieuwe situaties terechtkomen en genoodzaakt zijn om (grote) veranderingen te ondergaan. Vastzitten aan langdurige leasecontracten is iets dat we in deze tijd dan ook liever vermijden. Shortlease autocontracten zijn ideaal in deze tijd!

Voordelig een auto leasen zonder vast te zitten aan een langdurig contract, enjoy goodlife!

Bekijk ook eens deze geweldige auto’s die zeer binnenkort te zien zijn op de snelweg. Onze favoriet is toch wel de Aston Martin, echt een dikke James Bond bak vinden wij. Of die Audi, ook erg gaaf. Wie weet komen deze ook nog als shortlease beschikbaar. Wij zijn benieuwd en jij vast ook!

Ontdek meer autonieuws op mannen blog mensgoodlife, jouw nummer 1 in lifestyle nieuws voor moderne mannen.