Hoe creëer je meer ruimte in je auto naar de wintersport?
Hoe creëer je meer ruimte in je auto naar de wintersport?

Hoe creëer je meer ruimte in je auto naar de wintersport?

De betoverende wereld van witte landschappen, adembenemend mooie bergen en knisperende sneeuw is een wereld waar velen elke keer weer naar uitkijken; de wintersport! Weer even lekker genieten van die afdalingen op je ski’s of snowboard. Maar voordat we onze stappen in die verse poedersneeuw zetten, moeten we eerst een reis afleggen. Ga je met de auto? Creëer dan meer ruimte met onderstaande tips.

Slim inpakken en op reis

Begin je zonder plan aan het inpakken, dan kan dit “project” nog wel eens tegenvallen. Je neemt dan altijd weer meer mee dan gepland. Begin juist met een goede basis. Plan het inpakken en maak bijvoorbeeld lijstjes. Vergeet daarbij zeker geen startkabels, sneeuwkettingen, ijskrabbers en een anti vriesdeken. Je auto is dat wintersport weer immers nog niet gewend.

Dakkoffer mee op wintersport

Je ziet ze in de wintersport tijd altijd wat meer op de weg, de dakkoffers. Biedt je auto te weinig ruimte voor alles wat jij wenst mee te nemen? Dan is het verstandig om te investeren in een stevige skibox. Je kunt hier bijvoorbeeld je skikleding, snowboard en andere grote items in opbergen.

Vergeet de organizers niet

Uiteindelijk neem je altijd een hoop kleine spullen mee zoals snacks, je telefoon, oplader etc. die je het liefst bij de hand hebt tijdens je reis en daardoor al gauw bij je voeten verdwijnen. Maak voortaan gebruik van een achterbank organizer waardoor je de voetenruimte vrij houdt en je toch je spullen bij de hand hebt.

Inpakken en gaan… naar die heerlijk verse poedersneeuw, enjoy goodlife!

Vind meer travelnieuws op het lifestyle voor mannen platform mensgoodlife.