Maak kennis met de ultieme bondauto
James Bond

Maak kennis met de ultieme bondauto

Duik met Britse topkok en adrenaline junkie Paul Hollywood in de wereld van het Britse luxe automerk Aston Martin en maak kennis met de ultieme bondauto. Een stoere documentaire, te zien bij Videoland.

De Ultieme Bondauto

James Bond en Aston Martin hebben door de jaren heen een iconische relatie opgebouwd. Deze twee grootheden zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. De chique auto’s passeren de revue in meerdere James Bond klassiekers, waaronder Goldfinger, Thunderball, Casino Royale en Spectre.

In de documentaireserie De Ultieme Bondauto neemt Paul Hollywood je mee op ontdekking naar de historie van Aston Martin en de invloed die de auto’s hebben op de films van James Bond. Paul is zelf een echte race fanaat. Op vijfjarige leeftijd kocht hij zijn eerste schaalmodel van de Aston Martin DB5, welke met verve bestuurd wordt door Sean Connery in Goldfinger.

Een droom die uitkomt

Paul Hollywood is vooral bekend van The Great British Bake Off, de Britse oerversie van Heel Holland Bakt. Hij grijpt met deze documentaire de kans om in vele bijzondere Aston Martin-auto’s te rijden. Voor Paul een droom die uitkomt, waarbij wij hem volgen op zijn weg als coureur in de Le Mans Aston Martin Festival Race. Voor iemand die al van jongs af aan gefascineerd is door Aston Martin, is deze documentaire hem op het lijf geschreven en zijn enthousiasme en passie proef je gedurende de hele documentaire.

Hij flitst voorbij in prachtige Aston Martin uitvoeringen, waaronder de Aston Martin DB5 en de Aston Martin DB10. Legendarische auto’s die als een juweel over de weg vliegen in films met een even grote status.

Aston Martin DB5

james-bond-aston-martin-db5

Aston Martin DB10

james-bond-aston-martin-db10

Wat ons betreft een absolute aanrader! Benieuwd naar deze serie vol adrenaline, snelle auto’s en James Bond klassiekers? Check alle afleveringen van De Ultieme Bondauto op Videoland.

Op zoek naar meer leuke artikelen over series en films? Lees dan onze reviews!