Top 5: De mooiste elektrische auto's
Tesla.com

Top 5: De mooiste elektrische auto’s!

Een tijd geleden kwamen de eerste elektrische auto’s op de markt, ook wel de EV’s (Electric Vehicles) genoemd. Wagens die ontwikkeld zijn om schoner te rijden. Een elektrische auto stoot immers minder schadelijke stoffen uit dan brandstofauto’s en ze zijn ook nog eens een stuk stiller (byebye geluidsoverlast!).

De mooiste elektrische auto

De voordelen van elektrische auto’s klinken leuk en aardig maar het oog wil natuurlijk ook wat ;). Een snelle sportwagen, een grote terreinwagen of juist een klein maar fijne auto met een speciaal uiterlijk… Naar auto’s met een wat spannendere look blijven we graag wat langer kijken. En ja hoor, tussen de elektrische auto’s van nu zijn genoeg diamanten te vinden!

#1 Tesla model X

In dit geval bewaren we het mooiste even niet voor het laatst en beginnen we met onze favoriet. Het iconische aan deze auto zijn de ‘Falcon Wing doors‘. Zie jij jezelf er al in rijden?

Tesla Model X elektrische auto

#2 Nissan Leaf

Nissan blijft haar auto’s ontwikkelen om het beste eruit te halen. Zo heeft deze family-electric-car een upgrade gekregen waarbij de batterij flink verbeterd is. Tijd om te testen ;).

Nissan Leaf

#3 Volkswagen e-Golf

De Volkswagen Golf is een iconische auto die iedereen moet kennen. Waarbij de Volkswagen e-Golf misschien wel net zo populair zal worden als haar niet-elektrische voorgangers. De Volkswagen e-Golf is alles wat haar niet-elektrische variant is, maar dan een stuk stiller en milieuvriendelijker. De oude vertrouwde Golf in een nieuw jasje!

Volkswagen e-Golf

#4 Jaguar I-Pace

Ook het automerk Jaguar is meegesleurd in de elektromotor wereld en is op de markt gekomen met haar eerste elektrische auto. Deze auto rijdt als een oude vertrouwde Jag maar dan op een milieuvriendelijkere manier. Volledig in stijl en met een knipoog naar het milieu.

Jaguar I-Pace

#5 Tesla model S

Last but not least… sluiten we dit rijtje af met wederom een model van Tesla, die zeker een plekje in de schijnwerpers verdient. Dit elektrische model geeft je de unieke Tesla-ervaring en biedt zelfs een 6e en 7e zitplek achterin de wagen.

Tesla Model S

De ideale elektrische auto voor jou

Milieuvriendelijk rijden in één van deze elektrische auto’s is natuurlijk geen straf. Heb je eenmaal zo’n mooie auto op de oprit staan dan is het wel verstandig om een autoverzekering af te sluiten. Een ongeluk zit in een klein hoekje en om te voorkomen dat je voor onverwachte teleurstellingen komt te staan kun je beter voor een beetje zekerheid kiezen met bijvoorbeeld een all risk autoverzekering. Zo bescherm je jezelf én je auto tegen vrijwel alle onverwachte gebeurtenissen! Better be safe than sorry, enjoy goodlife!

Ontdek meer auto nieuws voor mannen op het lifestyle platform mensgoodlife!