top 5 mooiste auto’s voor mannen
pixabay & autoguide

Top 5 mooiste auto’s voor mannen

Hoofd design Ralph Gilles van de FCA (Fiat Chrysler Automobiles) group wist onlangs de top 5 mooiste auto’s voor mannen met ons te delen. Ontdek snel zijn favoriete auto’s in dit artikel.

Top 5 mooiste auto’s voor mannen:

Houd je vast, daar komen ze…

#1 Porsche 930

In de jaren 70 groeide Gilles ermee op, de Porsche 930 is dan ook het statussymbool voor sportieve sportauto’s. Een icoon eerste klas.

Porsche 930

#2 Dodge Charger

Een echte Amerikaanse muscle car waar je u tegen zegt. Gilles was een absolute fan van deze auto in zijn jongere jaren waarin hij hem zag in de tv-serie The Dukes of Hazzard.

Dodge Charger

#3 Ferrari GTO

Deze ruim 70 jaar oude bolide mag er zeker zijn. Deze auto heeft enorm veel invloed gehad op zoveel verschillende auto’s die vandaag de dag rondrijden.

Ferrari GTO

#4 Alfa Romeo GTV

Gilles is een trotste eigenaar van deze vintage Alfa. Een tijdloze parel waar hij nog steeds mee bezig is om hem op te knappen. Must have volgens hem.

Alfa Romeo GTV

#5 Chrysler ME Four-Twelve Concept

Een prachtig sculptuur, puur design en absoluut gedurfd. Deze Chrysler debuteerde in 2004 tijdens de Detroit Auto Show en het is ook wel te zien waarom. Een motor in het midden, vier turbo’s en twaalf cilinders. Need i say more? Enjoy goodlife!

Chrysler ME Four-Twelve Concept

Ontdek de top 5 mooiste auto’s voor mannen, enjoy goodlife!

Nog meer auto’s voor mannen

Wil je nog meer auto’s voor mannen?

Meer te gekke auto’s zien doe je op lifestyle nieuws platform mensgoodlife.