McLaren-720-SN-LARGO-novitec
NovitecGroup

Tweede editie International Amsterdam Motor Show (IAMS)

Van exclusieve supercars tot bijzondere en charismatische klassiekers, de IAMS (International Amsterdam Motor Show) heeft het allemaal. Na het succes van haar eerste editie vorig jaar in de RAI Amsterdam, vindt de spectaculaire motorshow dit jaar opnieuw plaats. Autoliefhebbers kunnen van 3 april tot en met 7 april 2019 meer dan 200 waanzinnige auto’s bewonderen die afkomstig zijn van importeurs, dealers en uit privécollecties. 

International Amsterdam Motor Show 2019

Het accent tijdens dit grootse autowalhalla ligt op exclusieve supercars, bijzondere klassiekers en sportieve auto’s met een hoog performance gehalte. De IAMS kun je beschouwen als een gelegenheidsmuseum met auto’s uit verleden, heden en toekomst. Een echte autoliefhebber als jij die mag dit niet missen, jouw hart gaat hier toch ook sneller van kloppen?

De eerste editie van IAMS in 2018 trok meer dan 60.000 bezoekers. IAMS 2019 breidt uit en het wordt een show die zijn gelijke niet kent in Nederland. De show is dit jaar nog groter met ruim 50.000 m2 gevuld met auto’s die vrijwel nooit (meer) in het dagelijkse straatbeeld te zien zijn; van de unieke Mercedes CLK-GTR tot een bijzondere Spyker collectie en een legendarische Bugatti EB 110. Verder zijn er diverse Formule-1 en DTM auto’s te zien, net als de meest recente modellen van onder andere Ferrari, Lamborghini, Aston Martin en Bentley. Benieuwd welke auto’s er nog meer shinen op dit evenement? De line-up staat op de website, zo heb jij alvast een voorproefje én des te meer reden om een kijkje te nemen! 

Dat is nog niet alles. De IAMS heeft tevens de wereldprimeur van het Italiaanse Novitec, de styling en tuning specialist voor Ferrari. 

Amsterdam RAI

De IAMS 2019 vindt plaats in hallen 1 t/m 3, 6 en 7 van de Amsterdam RAI. Hier zijn de mooiste tuning-, performance-, supercars en hypercars te zien, evenals tientallen standhouders. Hal 8 is de locatie van de Live Action Arena, waar demonstraties van diverse autosport variaties plaatsvinden; van drift tot rensport en van Formule auto tot supercar. Dat belooft veel en is gegarandeerd een traktatie voor ogen én oren, want naast snelheid en stijl produceren deze auto’s met hun pk’s ook nog eens een heerlijk motorgeluid. 

Boek snel je tickets voor IAMS 2019 dan zien we je daar. Enjoy!