Welke Bentley modellen zijn dit jaar het meest trending?
Welke Bentley modellen zijn dit jaar het meest trending?

Welke Bentley modellen zijn dit jaar het meest trending?

In 1919 is het klassieke automerk Bentley opgericht door Walter Owen Bentley. Het merk staat bekend om haar luxe en stijlvolle auto’s. Oftewel, het zijn high-end auto’s die vaak gereden worden door de èchte autoliefhebber. Behoor jij ook tot deze club, en ben jij op zoek naar een van de Bentley occasions? Maak dan hier kennis met de verschillende populaire modellen.

  • De Fleying Spur is een luxe sedan met ruimte, comfort en pure kracht.
  • De Continental GT is de ultieme Grand Tourer en de perfecte combinatie tussen comfort en sportiviteit.
  • De Continental GTC is de nieuwere variant van de Grand Tourer, met een indrukwekkend design, fenomenale kracht en ongekend vakmanschap.
  • De Bentley Bentayga is een luxe SUV met een strak design en veel innovatieve technologieën.

Bentley kopen

Bij het overwegen van de aanschaf van een tweedehands Bentley zijn er verschillende essentiële zaken om in gedachten te houden. Begin met het grondig controleren van de onderhoudsgeschiedenis, het autogeschiedenisrapport, de garantieperiode en de kilometerstand van de auto. Deze informatie biedt inzicht in de algemene conditie en het verleden van het voertuig, wat kan helpen om potentiële risico’s te identificeren en onaangename verrassingen te voorkomen.

Een proefrit is ook cruciaal om het rijgedrag te beoordelen en mogelijke gebreken te detecteren. Tijdens de proefrit is het belangrijk om te letten op de algehele prestaties, het comfort en eventuele ongewone geluiden of trillingen. Zorg ervoor dat de auto comfortabel rijdt en geen onverwachte problemen vertoont. Bovendien, wees voorbereid op hogere onderhoudskosten dan bij reguliere auto’s, aangezien luxe voertuigen vaak duurder zijn om te onderhouden en te repareren.

Welke uitvoering past bij jou?

Wil je meer lezen over auto’s en lifestyle? Lees dan snel verder op online lifestyle platform voor mannen mensgoodlife.

Foto: bentley-rotterdam.nl