wonen-in-een-drukke-stad-zo-bescherm-jij-jouw-auto-tegen-diefstal
wonen-in-een-drukke-stad-zo-bescherm-jij-jouw-auto-tegen-diefstal

Wonen in een drukke stad: zo bescherm jij jouw auto tegen diefstal

Wonen in een drukke stad kan heel veel nadelen met zich meebrengen. Zo leef je veel anoniemer en dit heeft tot gevolg dat mensen meer kunnen doen zonder gezien of opgepakt te kunnen worden. Zo is de kans dat je auto in de stad gestolen wordt veel groter dan in een dorp. Daarom is het belangrijk dat je hier op inspeelt. In dit  artikel van mensgoodlife vind je onze 3 tips om je auto tegen diefstal te beschermen. Het begint al met het zorgen voor een goede parkeerplaats die veilig is en die je goed kunt overzien.

[divider]Wonen in een drukke stad: zo bescherm jij jouw auto tegen diefstal[/divider]

#1 Een goede parkeerplaats

Wanneer je zoekt voor een goede parkeerplaats kan het al enorm schelen om je auto in de buurt van je huis te zetten. In de meeste gevallen is dat niet zomaar mogelijk, of moet je hiervoor een eigen garagebox huren bij de eigenaar. Dat is in de meeste gevallen niet handig of mogelijk. Daarom is het verstandig om een beeld te hebben van waar in de wijk jij je auto zo veilig mogelijk neer kunt zetten zonder dat het perse voor je deur is of op een betaalde plek.

#2 Stuurslot

Het kan al een goed idee zijn om gebruik te maken van een stuurslot. Hierbij klem je een metalen slot vast tussen het wiel en het dashboard, zodat de persoon die je auto probeert te stelen niet kan sturen. Als je het stuur op slot zet met de wielen tegen de stoeprand aan gedraaid weet je zeker dat de dief geen kant op kan. Je kunt diverse stuursloten vergelijken via https://10toptest.nl/goedkope-aanbieding/beste-auto-stuurslot/ waar de beste stuursloten uit verscheidene prijsklassen met elkaar worden vergeleken.

#3 Auto alarm

Het klassieke auto alarm is natuurlijk altijd effectief en kan je helpen bij het oplossen van de meeste problemen. Echter voorkomt dit niet dat de dief er gemakkelijk met je wagen vandoor kan gaan. Het zorgt er wel voor dat je als bezitter van de wagen sneller op de hoogte bent van de eventuele afgesloten auto. Vooral als je de auto voor je deur kunt parkeren, kun je er vrij zeker van zijn dat een autoalarm je snel genoeg alarmeert dat je bij de dief bent voordat je auto echt weg is. Pas echter  altijd op, want een kat in het nauw kan gekke sprongen maken! Wees altijd bedacht op een gewapende dief!

Parkeer verstandig, zet hem op slot en laat je alarm het werk doen. Enjoy goodlife!

Meer autonieuws voor mannen? Volg lifestyle nieuws platform mensgoodlife.