comfortabel-werken-achter-een-goed-bureau
deagreez

Comfortabel werken achter een goed bureau

Of je nu accountant, marketeer of blogger bent: je wilt comfortabel werken achter een goed bureau. Dit bevordert de motivatie, de kwaliteit van het werk en misschien wel het belangrijkste, je werkhouding. Een juiste houding doet wonderen voor het lichaam en dit bereik je onder andere met een passend bureau.

Je interieur

Je bent op zoek naar een bureau waar je fijn aan kunt werken. Waar begin je? Er zijn enorm veel winkels waar je terecht kunt en ook genoeg webshops waar je urenlang kunt zoeken. Wij willen je als tip in je zoektocht meegeven dat je kiest voor een bureaumeubel wat goed past bij je interieur. Tenslotte is het prominent als onderdeel van je kamer aanwezig en werp je er regelmatig een blik op. Er is in ieder geval keuze genoeg, of je interieur nou minimalistisch, industrieel of vintage is.

Functionaliteit

Een bureau moet functioneel zijn. Verstelbaar in hoogte, genoeg beenruimte en lades om je spullen in op te bergen. Het blad waar je aan werkt moet in lengte en breedte voldoen aan je wensen. Wanneer je laptop erop staat is het fijn om ook wat spullen er naast te kunnen leggen. Wat ons betreft vooral ook niet té groot. Praktisch en passend, daar gaan wij voor!

Werkhouding

Let goed op de hoogte en of deze eventueel verstelbaar is. Wanneer de hoogte past bij je zithouding werk je comfortabel, en dat is belangrijk! Je moet aan de slag kunnen gaan en opeens beseffen dat je als het ware 2 uur non-stop gewerkt hebt. Een gezonde werkhouding is goed voor het lichaam, zeker wanneer je veel uren achter je computer doorbrengt.

Prijsklasse

Je hebt bureau’s in allerlei soorten, maten en prijsklassen. Onze eigen ervaring is dat een prijsklasse van circa € 200 prima volstaat. Wij werken erg digitaal en hebben voldoende aan ruimte voor een laptop en het zo nu en dan opbergen van wat spullen. Zolang wij comfortabel zitten door te kiezen voor een bureau met de juiste hoogte en voldoende ruimte op het bureaublad, is het goed! Zo is ook dit blog ontstaan aan een fijn bureau. Laptop voor onze neus, koffie binnen handbereik en gaan!

Veel plezier in je zoektocht naar jouw ideale bureau!

Lees meer nieuws voor mannen op mannen blog mensgoodlife.