HEMA-mobileprint-retro-polaroids-modern-gemak
HEMA-mobileprint-retro-polaroids-modern-gemak

HEMA mobileprint: retro polaroids, modern gemak

Wat doe je als je leuke polaroids wilt maken, maar geen polaroid camera hebt? Je kunt natuurlijk gewoon een polaroid camera kopen. Maar de polaroid camera is een stuk groter dan je vertrouwde smartphone. Niet altijd even handig. En daar waar je voor welgeteld 0 eurocent zoveel foto’s kunt schieten met je smartphone als je wilt, lopen de kosten van polaroid filmpjes al aardig snel op. Wij introduceren je aan de nieuwe #mobileprints service van HEMA, waarmee je de retro charme van polaroids combineert met het moderne gemak.

HEMA #mobileprint bevrijdt je foto’s van het digitale scherm

Met #mobileprints bevrijd je je foto’s en voorkom je dat ze ‘verstoffen’ achter een digitale scherm. Druk je foto’s snel en gemakkelijk af via jouw Instagram of Facebook. Kies ervoor om foto’s, boeken, kaarten of posters te laten afdrukken van jouw favoriete foto’s. Onze favoriet is de printoptie met een ‘polaroid randje’ die de foto’s een retro uitstraling geeft. Je hebt keuze uit het square formaat, ideaal voor vierkante Instagram foto’s, of het stretch formaat voor je normale mobiele foto’s. Doe er met Instagram nog een (retro) filtertje overheen, en je krijgt binnen enkele dagen jouw leukste polaroids door de brievenbus.

Maak van sharen weer uitdelen met #mobileprint

De HEMA #mobileprints service biedt jou de mogelijkheid om op jouw vertrouwde smartphone foto’s te maken. Vervolgens kies je de leukste kiekjes uit om te polaroidiseren. Verras vrienden en geliefden eens met echte afgedrukte foto’s, die ook nog eens een extra leuk retro tintje hebben. Je zult verbaasd zijn over hoeveel waardering een échte afgedrukte foto in deze tijd van ‘likes’ en ‘shares’ ontvangt. Maak van sharen weer uitdelen met je eigen retro polaroids! Print je eigen polaroids, en enjoy goodlife.

Bij de Hema foto’s laten drukken of nog verder andere gadgets ontdekken op lifestyle nieuws platform mensgoodlife.