5-tips-voor-een-geweldige-tuin-in-de-winter
Pixabay

5 tips voor een geweldige tuin in de winter

Geniet ook tijdens donkere dagen van een sfeervolle omgeving met de 5 tips voor een geweldige tuin in de winter. Zo word je tijdens koudere dagen warm ontvangen. Je tuin is een belangrijk onderdeel dat bij het thuiskomen hoort. Door goed voor hem te zorgen, geniet je ook in de winter van een prachtig uitzicht. Lees snel verder en ga gelijk aan de slag!

[divider]5 tips voor een geweldige tuin in de winter[/divider]

In dit artikel delen we een aantal praktische tips over hoe jij jouw koude tuin meer warmte geeft. Bijvoorbeeld door het plaatsen van een kerstboom of een tuinmeubel.

Tip 1: Kerstboom

Een eeuwenoude traditie is toch wel het plaatsen van een kerstboom in de woonkamer of in de tuin. Zo blijkt dat de eerste kerstboom in 1539 geplaatst werd. Wanneer je een milieuvriendelijke oplossing wilt, kies dan een naaldboom met wortelkuit.

Tip 2: Vogels

Hang wat vetbollen en pinda’s in de tuin en kijk je ogen uit. Naast de koolmees, pimpelmees en staartmees zie je met een beetje geluk misschien nog wel een kuifmees rondvliegen.

Tip 3: Terrasoverkapping

Om wat wind te weren en warmte te behouden is het plaatsen van een terrasoverkapping toch wel een klassieke aanrader. Hang wat kerstlampjes voor de sfeer en klaar is kees.

Tip 4: Tuinmeubelen

Wat is een gezellige tuin zonder tuinmeubelen? Tuinstoelen, tuintafels, tuinbanken, tuinsets en loungesets maken jouw chill-out lounge terrasoverkapping af.

Tip 5: Tuinsets

Hang een terrasverwarmer op, plaats die prachtige tuinsets en geniet van een prachtige tuin. Genoeg zitplekken bieden ruimte voor genoeg vrienden en familie. Want die komen natuurlijk graag bij je op de koffie in de tuin.

Beleef het magische gevoel van dichtbij

Een tuin compleet maken doe je met prachtige tuinmeubelen. Het liefst met meubelen die langer meegaan dan één seizoen. En als je nog eens wat keuze hebt zou dat nog fijn zijn. Gelukkig is er Fonteyn, de tuinmeubelen en tuinsets expert in het Gelderse Uddel. Haar showroom telt maar liefst 45.000 vierkante meter vol tuininspiratie. Doe hier dus gerust je wandelschoenen maar voor aan, want dit is een dagje uit waard.

In 2017 werd Fonteyn door brancheorganisatie B3 (jury in tuinmeubelen) bekroond met de eervolle titel “Beste tuinmeubelwinkel”. Dit word je niet zomaar… de jury zegt hier het volgende over: “Een hele grote zaak met veel daglicht en een enorm grote collectie van alle soorten tuinmeubelen, verschillende stijlen en prijscategorieën. Ruim opgezet en fantastisch gestyled!“. Wanneer breng jij een bezoekje? Pak gelijk je agenda, enjoy goodlife!

[divider]Footage[/divider]

fonteyn tuinmeubelen
Foto: Fonteyn

Lees ons laatste interieur nieuws op lifestyle nieuws voor mannen platform mensgoodlife.