breng-de-moderne-levensstijl-in-huis-met-deze-interieurproducten
breng-de-moderne-levensstijl-in-huis-met-deze-interieurproducten

Breng de moderne levensstijl in huis met deze interieur producten

Je huis, die plek onder de zon waar je volledig jezelf kunt zijn en die je helemaal kan inrichten naar jouw eigen wensen. Een Scandinavisch interieur, industrieel, lekker landelijk, in de romantische richting of toch iets anders… Ieder zijn ding. Vandaag lichten we de moderne levensstijl in huis uit met behulp van een aantal must haves.

Robuust Amsterdam interieur

Bij Robuust Amsterdam staat deze moderne levensstijl in de spotlights. Het is een Nederlands interieur label met een mooie collectie van moderne Essentials. Minimalisme en duurzaamheid staan centraal… Deze waarden worden op creatieve manieren verwerkt in de designs. Eenvoudige geometrische vormen, circulaire materialen en een tijdloze uitstraling brengen de producten tot leven. Samen met lokale fabrikanten creëert Robuust Amsterdam producten die een leven lang meegaan. Bekijk bijvoorbeeld eens onderstaande producten.

Een minimalistisch bedframe

Een belangrijke ruimte in je huis is je slaapkamer. Hier kom je tot rust en laad je jezelf op voor de volgende dag. Deze ruimte vraagt om een passende inrichting. Niet te druk. Maar ook niet saai. En wel modern dus. Met het minimalistische bedframe van Robuust Amsterdam creëer je jouw droomslaapkamer. Het stalen bedframe, gemaakt van robuuste stalen kokers (80% gerecycled), krasbestendige poedercoating en een lattenbodem gemaakt van FSC gecertificeerd berken multiplex. Modern door de rechte en simpele lijnen en de matzwarte afwerking van het frame maakt het helemaal af. Voeg alleen nog een matras en mooi beddengoed toe en daarna zeggen we… Welterusten!

Een stalen wandschap in je interieur

Iedereen heeft bepaalde accessoires die een speciaal plekje in je huis verdienen. Wat is er dan leuker om ze te tonen op een mooie, minimalistische stalen wandschap. Deze past perfect in vrijwel elke kamer van je huis, van studeerkamer tot woonkamer en van slaapkamer tot keuken. Je kunt jouw favoriete accessoires showcasen op deze wandplank maar hem natuurlijk ook gebruiken om extra opbergruimte te creëren. Het is een strakke en moderne toevoeging voor ieder interieur.

Een grote spiegel

In elk huis is er ruimte voor een mooie grote spiegel. Is het niet om er in te kijken dan is het wel voor het creëren van extra ruimte. Met een echte statement spiegel, geef je jouw interieur een boost. Zo komen esthetiek, duurzaamheid en functionaliteit samen bij de grote spiegel van Robuust Amsterdam. Door de speciale, gedurfde vormen en de werking van natuurlijke schaduwen te benadrukken is de spiegel een echt visueel statement.

Upgrade je woning met bovenstaande essentials, enjoy goodlife!

interieur

Footage

Vind meer interieur op het lifestyle voor mannen platform mensgoodlife.