breng-sfeer-aan-je-muur-met-persoonlijke-wanddecoratie-blog
breng-sfeer-aan-je-muur-met-persoonlijke-wanddecoratie-blog

Breng sfeer aan je muur met persoonlijke wanddecoratie

Een frisdrankflesje waar je eigen naam op staat en sneakers die je helemaal naar jouw smaak kunt customizen… Aan steeds meer dingen geven we een persoonlijke touch. Naast de frisdrank en sneakers kunnen we deze persoonlijke touch ook doorvoeren in ons huis. Een lege wand biedt zeeën aan mogelijkheden voor persoonlijke wanddecoratie. In deze blog geven we inspiratie voor jouw lege muur.

Herinneringen en dromen

Jouw herinneringen en dromen zijn erg waardevol en deze moeten we uiteraard koesteren. Die ene vakantie van 2 jaar geleden in Barcelona, die skivakantie van een tijd terug met de vriendengroep of dat ene geweldige feest in Bali tijdens je backpackreis. Op vakanties en reizen gebeuren de leukste dingen waar je graag aan terugdenkt. Daarnaast hebben we ook nog dromen als het gaat om vakantiebestemmingen. Misschien wil je nog heel graag een keer naar Australië of zijn er nog een aantal steden waar je wat jou betreft geweest móet zijn. Het kan natuurlijk ook dat je helemaal weg bent van een bepaalde stad en deze nog wel 10 keer wilt bezoeken. We hebben allemaal wel herinneringen aan en dromen over steden of landen dichtbij of ver weg. Ieder zijn ding en ieder zijn herinneringen en dromen. Met de volgende inspiratie voor houten wanddecoratie kun je van jouw herinneringen en dromen genieten!

#1 Foto’s

Een voor de hand liggende optie is foto’s aan je muur. Foto’s nemen je mee terug naar de plek, de gebeurtenis en de tijd waarop de foto genomen is. Automatisch komen er dan weer herinneringen aan die bewuste dag of tijd naar boven. Foto’s kun je op allerlei verschillende manieren een plek geven op je lege wand. Zo kun je met mooie lijsten een collage op je lege muur maken.

#2 Wereldkaarten

Een iets minder voor de hand liggende optie is een wereldkaart op de muur. Wanneer je naar een wereldkaart kijkt ga je met je gedachten al gauw terug naar de plekken waar je geweest bent en alle herinneringen die daarbij horen. Daarnaast zie je op een wereldkaart plekken waar je nog nooit geweest bent en misschien wel van droomt. Zo’n wereldkaart neemt je mee naar verschillende reizen en vakanties van vroeger en laat je dromen over wat voor moois er nog meer op de wereld is. Wereldkaarten voor aan je muur zijn er tegenwoordig in verschillende soorten en maten. Zo heb je tussen de houten wanddecoratie bijvoorbeeld een houten wereldkaart die binnen verschillende stijlen past.

#3 Skylines en vingerafdrukken

Naast wereldkaarten die je meenemen naar herinneringen en dromen, kunnen skylines dat ook doen. Deze unieke wanddecoratie zet een selectie van de mooie gebouwen van een stad op een rijtje. Heb je om welke reden dan ook een speciale band met een bewuste stad dan is dat reden genoeg om deze stad een plekje aan jouw muur te geven. Je kunt in plaats van een skyline ook gaan voor een rauwe vingerafdruk. Deze kaderloze stadskaart neemt je mee naar jouw favoriete stad.

#4 Iconen

De Eiffeltoren van Parijs, het stadion van Rotterdam, de Martinitoren van Groningen, de Sagrada Familia van Barcelona of toch het Colosseum van Rome. Deze iconische gebouwen zijn alom bekend en doen ons denken aan de stad waar ze staan. Met zo’n icoon breng je jouw favoriete stad op een unieke manier aan je muur.

Vul jouw lege wand met herinneringen en dromen, enjoy goodlife!

Vind meer interieurnieuws op het lifestyle voor mannen platform mensgoodlife.