De perfecte keukenuitrusting voor mannen

Dat de keuken enkel het domein is van de vrouw is natuurlijk een buitengewoon achterhaalde en ouderwetse gedachte. Mannen kunnen net zo goed genieten van een uitgebreide kook-, bak- of braadsessie. Wil je weten waar de perfecte keukenuitrusting voor mannen uit bestaat? Lees dan verder!

#1 Een scherp mes

Hiermee valt- of staat nagenoeg iedere kooksessie: een kwaliteitsmes. Zorg voor een mes dat fijn in je hand ligt, zo gaat het snijden nóg soepeler. Vergeet niet het mes zo nu en dan te slijpen.

#2 Een houten snijplank

Een robuuste houten snijplank is natuurlijk ontzettend tof. En niet alleen om op te snijden, maar ook op jouw gerechten op uit te serveren. Leg ‘m vol met kleine hapjes voor een uitgebreide borrel of serveer er een mooie stuk vlees op.

#3 Een horeca koelkast

Wellicht niet essentieel, maar wel buitengewoon gaaf is een grote horeca koelkast. luxe met dubbele deuren of zelfs met glazen deuren. Je weet wel, zo’n Amerikaans model met dubbele deuren… Wie wil dat nou niet?

#4 Een echt kookboek

Sloof je eens flink uit voor je gasten en bereid een recept uit een echt kookboek. Voordeel: geen telefoon die uit kan vallen of video’s die je telkens weer moet pauzeren, maar gewoon old school van papier.

#5 Een luxe koffiezetapparaat

Er gaat natuurlijk niets boven goede koffie. Het is een boost om snel wakker te worden óf om juist wakker te blijven. Als je nog uitgebreid moet koken bijvoorbeeld… Een essentieel item voor in de keuken dus.

#6 Een goede blender

Zo nu en dan moet er ook eens aan de vitamines worden gedacht en is een gezonde shake de redder in nood! Maakt het jezelf makkelijk en koop een goede blender. Dit scheelt je een hoop geld én werk.

#7 Een coole speaker

Tijdens het koken moet je het jezelf natuurlijk zo comfortabel mogelijk maken. Met een je favoriete muziek, knallend uit een coole speaker zal je zien dat je maaltijd zo op tafel staat!

De keuken is er voor iedereen, en dus zeker voor mannen. Enjoy goodlife!

Ontdek meer interieur en lifestyle op mannen blog mensgoodlife.