geef-je-woning-een-nieuwe-look-met-een-glazen-schuifwand
geef-je-woning-een-nieuwe-look-met-een-glazen-schuifwand

Geef je woning een nieuwe look met een glazen schuifwand

Niks is lekkerder dan loungen op je balkon of onder je terrasoverkapping tijdens een warme zomerdag. Wil je ook tot in de avonduren of op winterdagen optimaal genieten van deze ruimte? Dan kan een glazen schuifwand een uitkomst zijn voor jou. Met een glazen schuifwand zit je er ook in de late uren warmpjes bij, zonder dat het te koud is of te hard waait. Bij Metalura maken ze een glazen schuifwand op maat. Voor iedere situatie hebben ze een unieke oplossing. 

Geniet het hele jaar door van een extra ruimte in je huis

Waarom een glazen schuifwand?

Een glazen schuifwand is erg stijlvol en handig. Je ziet ze steeds vaker in een modern interieur en het is een stuk beter betaalbaar dan een complete uitbouw. In een mum van tijd heb je ineens een aantal vierkante meters erbij. Ideaal als je nog eens lekker wilt genieten van de zon onder het genot van een cappuccino. En wanneer het iets kouder wordt in de herfst of winter, dan zit je nog steeds lekker in je glazen buitenverblijf. Een schuifwand biedt veel gemak en comfort en het ziet er ook nog eens stijlvol uit. Zo haal jij jouw vtwonen experience in huis en is je woning klaar voor een gezellig avondje borrelen met je buren, de familie of je vrienden.

Voordelen van een glazen schuifwand

Met een schuifwand geniet je langer van je tuin of overkapping. Maar je investeert ook direct in de rest van je huis. Een glazen schuifwand zorgt ervoor dat de warmte langer blijft hangen. Hierdoor hoef je je woning minder snel te verwarmen en bespaar je dus op de stookkosten. Goed voor je portemonnee en het milieu dus! Ten slotte, houd je ook nog eens bladeren, insecten en takken buiten de deur.

Schuifwand op maat

Een glazen schuifwand op maat kun je zelf samenstellen. De kosten van een glazen schuifwand op maat hangen af van verschillende factoren. Allereerst hangt de prijs af van de afmeting. Daarnaast kun je kiezen uit verschillende kleuren, voor zowel de wanden als de glazen schuifdeur zelf. Wil je liever een schuifwand met een industriële look? Ga dan voor de steellook.

Stappenplan

Metalura werkt volgens een stappenplan. Ze starten eerst met een kennismaking waarin je eventuele wensen kunt doorgeven. Vervolgens komt er een adviseur jouw persoonlijke situatie bekijken. Binnen 1 week ontvang je een offerte. Als je de (eventueel) benodigde vergunning of toestemming hebt wordt er een afspraak gemaakt om alles in te meten en te monteren.

Wil je meer lezen over huis en verbouwen? Lees dan verder op lifestyle platform voor mannen mensgoodlife.