laat-je-inspireren-door-de-stijlvolle-wanddecoratie-van-ferdasco
laat-je-inspireren-door-de-stijlvolle-wanddecoratie-van-ferdasco

Laat je inspireren door de stijlvolle wanddecoratie van Ferdasco

Ben je je huidige interieur (een beetje) beu? Is de laatste verandering een eeuwigheid geleden? En ben je echt toe aan wat nieuws in huis? Met de juiste wanddecoratie verricht je wonderen in je eigen huis. Die ene saaie kamer komt weer tot leven met een nieuwe print aan de muur, die lege muur verandert in dé eye-catcher van de kamer met een nieuwe stijlvolle print en met de juiste wanddecoratie kun je ook even lekker wegdromen wanneer je ernaar kijkt. Vind je auto’s interessant en ben je gek op kunst van hoge kwaliteit? Neem dan eens een kijkje bij Ferdasco! 

De oorsprong van Ferdasco

Even terug naar het begin, naar de oorsprong… We nemen een kijkje in het leven van Wouter Teger. Als kleine jongen was hij geregeld in Zwitserland te vinden, waar hij de Zwitserse natuur, de eenvoud, elegantie en smaak voor ambachtelijke producten kon ontdekken. Wouter droomde er altijd van om iets te creëren dat hij achter kon laten wanneer hij er niet meer zou zijn. En het was in Zwitserland waar het allemaal begon… zijn passie voor esthetische en klassieke auto’s.

Wouter ging samenwerken met vriend Henk Holsheimer om van zijn dromen werkelijkheid te maken. Voor Henk begon het allemaal met zijn passie voor creativiteit, innovatie en (klassieke) auto’s. Zijn studie autodesign was dan ook geen vreemde keuze en ook zijn carrière in de auto-industrie die volgde, was een logische stap. Na verschillende andere carrière stappen, startte Henk zijn eigen bureau en inmiddels maakt hij fulltime hedendaagse kunst. Henk heeft al sinds de oprichting van Ferdasco een aandeel in het bedrijf. Hij werkt als in-house designer aan verschillende projecten.

De filosofie erachter

Puurheid en schoonheid (van voornamelijk Italiaanse sportwagens uit de jaren 60) zijn de basis van de ontwerpfilosofie van Ferdasco. Ze bieden een breed scala aan luxe prints gewijd aan de sfeer aan het Lago di Como en het Concorso d’Eleganza in Villa d’Este. Ook een collectie gebaseerd op ‘Line Art’ is onderdeel van alles (ontworpen door huisontwerper Henk). Natuurlijk blijft Ferdasco met nieuwe, prachtige collecties komen. Maar er is zeker al genoeg te vinden in onderstaande collecties.

Lago di Como

Het spectaculaire landschap rond Lago di Como, ook wel bekend als het Comomeer, trekt al jaren de aandacht van vele verschillende mensen. Pittoreske Victoriaanse tuinen, prachtige villa’s, beroemde restaurants en bekende internationale evenementen omschrijven deze plek als geen ander. Geen wonder dan ook, dat deze plaats als basis van een van de collecties van Ferdasco gediend heeft.

Line Art 

Simpel maar sprekend… Met als doel om slechts een enkele lijn te gebruiken bij het visualiseren van auto’s, ontstond de Line Art collectie. In deze collectie vind je in elke print de essentie en puurheid van het ontwerp auto terug. Het brengt je terug naar de basis, maar neemt je toch helemaal mee naar de complete auto. Er wordt een verband gelegd tussen realistische houtskooltekeningen van auto’s en hedendaagse abstracte schilderijen.

Handmade Art

In deze derde collectie vind je een nieuwe look aan de unieke automobilisten van wereldklasse, weergegeven op papier van verschillende formaten met behulp van een houtskooltekeningtechniek. Bijzonder aan deze handgemaakte collectie is dat van elk kunstwerk, er wereldwijd maar één is gemaakt. 

Win een print van Ferdasco

Ben je inmiddels wel benieuwd naar deze wanddecoratie van Ferdasco? Dan hebben wij goed nieuws. Wanneer je mee doet aan de winactie maak je kans op een print ter waarde van €99,- (Ferdasco & Petr Belak – Porsche 911 Flamingo). Met de flamingo als symbool van onbereikbare schoonheid en onsterfelijkheid en de Porsche 911 Carrera Targa die precies deze symboliek uitstraalt. Deze print geeft je wand precies wat hij nodig heeft!

Geef je muren een upgrade met mooie wanddecoratie, enjoy goodlife!

Vind meer interieur op het lifestyle voor mannen platform mensgoodlife.