ook-in-de-zomer-zorgt-een-kaars-voor-extra-ambiance-in-huis-en-tuin
ook-in-de-zomer-zorgt-een-kaars-voor-extra-ambiance-in-huis-en-tuin

Ook in de zomer zorgt een kaars voor extra ambiance in huis en tuin

Er zijn veel verschillende interieur stijlen en smaken te onderscheiden. Van landelijk tot industrieel en van klassiek tot modern. Hoe verschillend deze stijlen ook zijn, kaarsen en kaarsenhouders komen in elke stijl en in elk interieur terug (althans, dat zou kunnen). Kaarsen zijn gewoon een musthave accessoire voor elk interieur. Onderschat niet wat een kaars voor jouw huis en tuin kan doen!

Een kaars als finishing touch

Kaarsen en kandelaars zijn de perfecte accessoires om iedere kamer in huis en ook je tuin die nodige finishing touch te geven. Ze zijn er in allerlei soorten en maten; van simpele kaarsen tot kaarsen in de gekste vormen, van witte kaarsen tot regenboogkaarsen en van kaarsen met een landelijke vibe tot strakke kaarsen. Zet ze als sfeervol middelpunt op je eettafel tijdens een gezellig of romantisch diner. In je badkamer creëer je met een paar kaarsen je eigen privé spa en met gezellige fakkels in je tuin maak je de al zo fijne zomeravonden nóg gezelliger.

Sfeer

Kaarsen zorgen voor sfeer! Of het nu winter, herfst, lente of zomer is; kaarsen horen er altijd bij. Ze brengen in de winter een knusse, warme sfeer en geven in de zomer een gezellige, huiselijke sfeer. Beperk je ook zeker niet tot alleen maar kaarsen binnen in huis maar neem ze vooral in de zomer ook mee naar buiten. Zet ze op tafel wanneer je ’s avonds nog lekker van je tuin geniet. De bekende knetterende kaarsen zijn dan ook zeker een succes! Ook fakkels in je tuin zorgen voor een geweldige sfeer.

Rust

We hebben allemaal weleens behoefte aan rust. Gewoon even lekker niks. Kaarsen kunnen hierbij helpen! Door het gezellige, warme licht van kaarsen ontstaat er al gauw een ontspannen sfeer. Ze hebben een rustgevend effect.

Ga voor een kaars met geur

Naast de “normale” kaars hebben we ook nog geurkaarsen. Deze laatste hebben dezelfde functie als gewone kaarsen, ze zien er ook hetzelfde uit maar ze verspreiden als extraatje nog een lekkere geur. Net als met de look van je kaars, kun je met de geuren ervan alle kanten op. Fris, fruitig, bloemig, herfstig, kruidig en ga zo maar door. Voor ieder wat wils!

Maak je huis en tuin af met kaarsen, enjoy goodlife!

Vind meer interieurnieuws op het lifestyle voor mannen platform mensgoodlife.

Foto: Roman Odintsov via Pexels