around-the-world-joolz
My-Joolz

Joolz around the world

Ter gelegenheid van het 10-jarig bestaan van Joolz lanceert het merk de tentoonstelling Joolz around the world. De tentoonstelling neemt je mee in de wondere wereld van fotograaf Marcel van Luit a.k.a This Cool Dad, die speciaal voor deze gelegenheid fantastische beelden heeft gemaakt, waarin de kinderen van bekende Joolz ambassadeurs de hoofdrol spelen.

Joolz around the world

Joolz around the world neemt je mee op reis naar de steden Amsterdam, Hong Kong, New York en Sydney; Steden die de afgelopen 10 jaar een speciale rol spelen in de ontwikkeling van Joolz. Leia, dochter van Lucy en Dinand Woesthoff schittert in magisch Hong Kong – Céla-Lynn, dochter van Sophie en Xander de Buisonjé neemt ons mee naar Amsterdam – Amelle en Jean kinderen van Maria Tailor en Jeroen van den Berg zweven boven de straten van New York en de prachtige, hoogzwangere Ruba Zai strijkt met haar baby nog veilig in haar buik neer in Sydney.

Joolz Positive Studio

Op 28 en 29 oktober 2017 vindt de Joolz Positive Studio plaats, het verjaardagsfeestje van Joolz. Gedurende deze twee dagen opent Joolz haar deuren voor mama’s en papa’s (to be) en hun kindjes. Het doel van de Joolz Positive Studio? Inspiratie delen over alles wat maar met baby’s te maken heeft. Er zijn verschillende workshops, denk bijvoorbeeld aan pre- en postna- tale work-outs, een baby massage, een creatief knutseluurtje of een kijkje achter de schermen bij het Joolz testlab. Maar als je het niet gelooft moet je zeker het hele programma bekijken. Daarom hebben we het complete programma voor je verzameld.

Over Joolz

Joolz is een snelgroeiend Nederlands bedrijf uit Amsterdam (opgericht in 2007). Joolz gelooft dat blije ouders blije kinderen maken. Daarom bieden zij jonge families bouwstenen voor een gelukkig leven. Joolz noemt dit ‘Positive Design’. Dit betekent dat zij award-winnende, ergonomische, comfortabele en stijlvolle kinderwagens, autostoeltjes en (biologische) accessoires ontwerpen om het leven een beetje makkelijker en mooier te maken.

Binnen deze filosofie, is Joolz altijd op zoek naar innovatieve oplossingen die bijdragen aan een zonnige toekomst. De herbruikbare verpakkingen, het Joolz Birth Forest (waar Joolz een boom plant voor elke geregistreerde kinderwagen), de Nederlandse productie faciliteit en het nieuwe, duurzame hoofdkantoor in Amsterdam zijn hier goede voorbeelden van.

Het Joolz hoofdkantoor is gevestigd in een gerenoveerde oude fabriek met kassen en andere slimme duurzame oplossingen. Het is een inspiratie voor Joolz om de ‘Positive Design’ filosofie weer verder uit te bouwen. Joolz is verkrijgbaar in 28 landen in Europa, Azië, Australië en de Verenigde Staten.

Fotograaf Marcel van Luit

De Nederlandse fotograaf, editor en digital artist Marcel van Luit brengt verbeeldingskracht tot leven. Zijn kunstwerken lijken vanuit een droomwereld te zijn vormgegeven. Het zijn fantasierijke beelden die spelen met de natuur en kinderlijke verbeeldingskracht. Door de vele details en het sentiment dat elke foto oproept blijf je maar kijken. Daarom is deze fotograaf ook zo goed in zijn job.

Zijn vernieuwende en karakteristieke stijl is niet onopgemerkt gebleven. Binnen afzienbare tijd heer Marcel wereldwijd naam gemaakt in de industrie van fotografie en artwork. In zijn portfolio staan dan ook opdrachten voor de grote namen binnen de fashion- en lifestylebranche. Voor Joolz creëerde hij de expositie Joolz around the world ter ere van het 10- jarig bestaan van Joolz.

Ontdek meer handige gadgets op mannen blog mensgoodlife.