vanaf-nu-is-jouw-drankje-altijd-op-de-juiste-temperatuur
vanaf-nu-is-jouw-drankje-altijd-op-de-juiste-temperatuur

Vanaf nu is jouw drankje altijd op de juiste temperatuur

Je kent het wel: je hebt net een lekkere bak koffie of kop thee gezet, neemt een paar slokken, en legt het dan even weg om iets anders te doen. Wanneer je terugkomt, is je drankje afgekoeld en niet meer zo lekker om te drinken… Dit bleek een probleem voor velen te zijn en de oplossing is inmiddels dichterbij dan je misschien wel dacht! De verwarmde mok houdt je drankje altijd op de perfecte temperatuur. Of je nu langzaam van je koffie nipt tijdens het lezen van een boek, of dat je je thee vergeet terwijl je druk bezig bent met werken, de verwarmde mok houdt je drankje op de gewenste temperatuur.

Hoe werkt het

De meeste verwarmde mokken maken gebruik van een slimme technologie waarbij de mok zelf of een bijbehorende onderzetter is voorzien van een verwarmingselement. Ember is een van de bekendste merken rondom dit concept en deze mokken hebben een ingebouwd verwarmingselement. De sensoren die door de gehele mok zijn geplaatst, controleren de temperatuur binnenin en schakelen zo nodig de verwarmingselementen in. De gewenste temperatuur kun je dan weer instellen via een app.

De grootste voordelen op een rijtje

Gemakkelijk in gebruik

Een mok is natuurlijk gewoon een simpel product, wat het ook moet zijn en blijven. Je dagelijkse bakkie pleur zetten, moet niet moeilijker gemaakt worden dan het is (ook niet wanneer er verwarmingstechnieken aan toegevoegd worden). Gelukkig is het ook slechts een aan/uit-knop die je gebruikt naast je normale handelingen.

Met een handige app

Welk apparaat besturen we tegenwoordig niet meer via onze telefoon? Precies, bijna niks! En dat is natuurlijk alleen maar fijn, alles op 1 plek. De verwarmde mok kun je vaak via een handige app instellen op jouw wensen. Wat is je ideale temperatuur? Wil je ook nog notificaties krijgen via je telefoon? Welke LED-kleur wil je zien? Etc. etc.

Opladen is makkelijk

Aangezien je je kop thee of koffie vaak toch al op een onderzetter plaatst, kun je net zo goed de onderzetter gebruiken waarmee je je mok dan continu oplaadt. Natuurlijk kun je hem ook voor langere tijd los van deze onderzetter gebruiken, mocht je dat willen.

Vergeet die lauwe en koude bakken koffie, enjoy goodlife!

Vind meer gadgets en koffie op het lifestyle voor mannen platform mensgoodlife.