hoe-bereid-je-je-voor-op-een-ideale-mannenavond-in-de-tuin
hoe-bereid-je-je-voor-op-een-ideale-mannenavond-in-de-tuin

Hoe bereid je je voor op een ideale mannenavond in de tuin?

Voor de ideale mannenavond in de tuin, zijn er natuurlijk een aantal dingen die eerst gedaan moeten worden. Laten we beginnen met het organiseren van de ideale mannenavond in de tuin!

De tuin netjes maken

Allereerst is het nodig om de tuin aan kant te maken. Dit betekent dat je het onkruid uit de tuin moet halen! Dit doe je handmatig of met een onkruidverdelger. Let wel op dat het handmatig lang kan duren. Met een onkruidverdelger moet je rekening houden dat je het goed afspoelt, zodat het niet schadelijk kan zijn voor dieren of kinderen!

Verder is het nodig om de planten in de tuin te snoeien. Snoei de planten eens of twee keer per jaar, zodat je tuin geen jungle wordt. Alles wat je van de platen snoeit moet je ook goed in de groenbak weggooien. Als je het namelijk laat liggen is de kans groot dat het onkruid weer terug groeit!

Voetbal kijken in de tuin?

Ben je van plan om tijdens je ideale mannenavond voetbal te kijken? Dan zijn een aantal dingen zeker van belang om te hebben. Denk hierbij aan tuinstoelen verstelbaar, met verstelbare tuinstoelen kan je namelijk heel goed achterover leunen en genieten van de wedstrijd. Maar hoe ga je naar de wedstrijd kijken? Je kan natuurlijk heel goed je Tv naar buiten halen. Maar neem die extra stap en span een wit doek in de tuin. Het enige wat je dan nog nodig hebt is een projector en dan kijk je de wedstrijd op het grote doek! Zo maak je van je ideale mannenavond een avond om nooit te vergeten!

Beer pong?

Een mannenavond is niet compleet zonder een potje beerpong. Zorg ervoor dat je tuintafels in huis hebt waar je beer pong op kan spelen. Maar tuintafels is pas de eerste stap. Voor de rest heb je natuurlijk een beer pong set nodig. Deze kan je in een leuke beer pong pakket aanschaffen of je kan zelf red cups kopen en pingpong balletjes kopen. Het allerbelangrijkste dat je naast beer pong en tuintafels nodig hebt is natuurlijk bier! Zorg dat je genoeg bier in huis hebt. Houdt rekening met zes flesjes bier per persoon en 10 flesjes extra. Zo weet je dat je sowieso genoeg bier in huis hebt!

Snacks halen?

We hebben het in de vorige paragraaf al gehad over bier, natuurlijk is het handig om ook wat fris in huis te nemen. Maar vergeet ook de snacks niet! Snacken tijdens de wedstrijd of überhaupt over de hele avond is belangrijk voor je gasten. Zo zorg je ervoor dat ze niet te snel dronken worden en je hele tuin onderkotsen. Een aantal makkelijke snacks die je kan halen zijn borrelnootjes, chips, kaasplankjes en bittergarnituur.

Ontdek meer outdoor nieuws voor mannen op lifestyle nieuws blog mensgoodlife.