nest-learning-thermostat-mensgoodlife
nest-learning-thermostat-mensgoodlife

Altijd de juiste temperatuur in huis

Dat klinkt goed he? Altijd de juiste temperatuur in huis! Wanneer je tijdens een koude winteravond op de bank aan het chillen bent wil je genieten van een behaaglijke en warme temperatuur. Tijdens het slapen mag het best een paar graden minder en overdag wanneer jij aan het werk bent wil je energie besparen! Laat er nou een uitstekende thermostaat zijn die je hierbij helpt. Wij hebben de Nest Learning Thermostat al enkele maanden in gebruik en willen niet meer zonder.
nest-learning-thermostat

De Nest Learning Thermostat

De Nest Learning Thermostat is de derde generatie slimme thermostaten van Nest. Het keurig afgewerkte design is een aanwinst voor iedere huiskamer. Onopvallend gaat deze thermostaat op in het interieur, maar levert wel degelijk een aanzienlijke bijdrage in het dagelijks comfort én lagere energierekeningen. Het is een slimme thermostaat, dat wil zeggen dat deze ‘’leert’’ van je patronen en je favoriete temperaturen. Wanneer je weg bent, verlaagt hij de temperatuur. Hij leert zelfs hoe lang het duurt om je huis op te warmen en begint daar op tijd mee, zodat jij binnenstapt in een heerlijk verwarmd huis na een zware werkdag.

Leefritme en handige app

Het duurt niet lang voordat dit intelligente apparaat je leefritme door heeft. Binnen slechts een week na gebruik begint de Nest Learning Thermostat zichzelf te programmeren. Je gaat merken dat de temperaturen zich vanzelf aanpassen in de ochtend, middag, avond en nacht. Wijkt je dagindeling iets af van je standaard ritme? Dan stel je deze natuurlijk eenvoudig bij. Ook dit verwerkt Nest op den duur in het patroon. Je kunt daarnaast de temperatuur in je huis zeer gemakkelijk op afstand bedienen via de handige app. Door de koppeling met je telefoon weet de Nest wanneer je weg bent, of juist weer in de buurt komt. Via de app heb je toegang tot veel informatie. Nest laat dagelijks zien hoeveel energie je verbruikt in de energiegeschiedenis. Zo heb jij inzicht in je energieverbruik én hoe je dit kunt verminderen.

Tijdloos design

Het design van de Nest Learning Thermostat vinden wij geweldig. Het is strak, subtiel en tijdloos. Er zijn verschillende uitvoeringen die variëren in koper, roestvrijstaal, zwart of wit. Het scherm is niet te groot en laat wel alle informatie zien die je nodig hebt. Het slanke ontwerp heeft een helder scherm en een dun profiel. Met de zogeheten ‘’Afstandsweergave’’ licht het scherm op om de temperatuur, het weer of de tijd te laten zien. Je hoeft niet meer op te staan om deze informatie te zien, de Nest geeft dit dusdanig goed weer dat je het van een verre afstand kunt lezen. Lekker lui vanaf de bank heb jij alles in control.

Technisch hoogstandje

Er is zoveel over dit fijne apparaat te vertellen! Wist je dat het gebruik maakt van een OpenTherm om two-way communicatie tussen compatibele cv-ketels mogelijk te maken? Hierdoor wordt precies berekend hoeveel gas er moet worden gestookt om de gewenste temperatuur te handhaven. Je bespaard hiermee energie én je cv-ketel gaat langer mee. Ook kan de Nest Learning Thermostat de boiler aansturen. Het warmwaterschema is via je telefoon te bedienen. En dat is zeker nog niet alles.. je kunt de Thermostat integreren met Nest Protect en Nest Cam. Ook communiceert het met andere connected home producten van merken als Philips, Hue, Bosch, LG en Logitech. Samen werken en samen leren. Alles om het huis beter te beschermen en zuiniger te maken.

Wil jij ook genieten van zoveel comfort? Check de website van Nest Learning Thermostat voor meer informatie!

Nest Learning Thermostat impressie