wijnpaal-header
Wijnpaal

De Wijnpaal is het ultieme wijnmeubel bij jou thuis

Ben jij een wijnliefhebber en is een stijlvol interieur voor jou belangrijk? Dan hebben wij het perfecte wijnrek voor je gevonden. De Wijnpaal is het ultieme wijnmeubel bij jou thuis. Het is een prachtige aanwinst voor je interieur en tegelijkertijd kun jij op subtiele wijze tot wel twintig flessen wijn erin bewaren. Goede wijn mag geproefd, maar ook zeker gezien worden. Het is hoog tijd dat die exclusieve flessen wijn uit de kelder tevoorschijn worden gehaald en in de picture staan op een prominente plek in jouw woonkamer of keuken ;).

De Wijnpaal

Wijn? Wijn kun je nooit te veel in huis hebben. Er zijn ontelbaar veel soorten wijnen. Wat is jouw favoriete wijn? Is dit een Portugese, Spaanse, Franse, Italiaanse, Zuid-Afrikaanse.. of misschien wel allemaal! Heb je al weleens nagedacht over je wijn presentatie? Hoe breng jij nou jouw favoriete wijnen die je met zoveel passie en trots inschenkt goed onder de aandacht? Wij zijn inmiddels verkocht aan de Wijnpaal en kunnen niet meer zonder hoor! Het is een unieke en luxe toevoeging aan het interieur. Deze wijn presentatie heeft een prachtige uitstraling en dat op een hele charmante wijze.

Gegarandeerd krijg jij leuke reacties van vrienden en familie die bij je over de vloer komen. De Wijnpaal is praktisch, heeft veel opbergruimte, is een unieke eyecatcher en biedt mogelijkheden tot eindeloze variatie. Must-have, must-have :). De ontwerpers van de Wijnpaal mogen oprecht trots zijn op het ontwerp en uitvinding. Ook de service om heel het concept heen is in onze beleving uniek. Alles klopt. De bestelling verloopt snel, soepel en voor vragen staan ze je snel te woord. Één ding is zeker, iedereen vindt hier zijn of haar ideale Wijnpaal!
Leuk feitje: de Wijnpaal is een uniek design van Nederlandse bodem. Hier mogen wij trots op zijn!

Je ultieme wijn presentatie

wijnpaal flessen

Je hebt met de Wijnpaal toegang tot een eindeloze variatie in de uitstraling van je wijn presentatie. Ga je voor een mooi en elegant kleurpatroon van flessen witte wijn die overgaan naar rosé en afsluiten met donkerrood? Of kies jij voor een Wijnpaal die volledig past bij het seizoen, bijvoorbeeld lichte tot donkere rosé in de zomer en van licht tot donkerrode wijn in de winter? Staat jouw Wijnpaal in het teken van je favoriete land en is deze gevuld met alleen Italiaanse wijnen? Dat kan natuurlijk ook.

Het is jouw feestje, maar wel echt een uitdaging, namelijk wijnflessen vinden in de juiste matchende kleuren voor een perfect effect. Maar wat je er ook van maakt, iedere dag is de Wijnpaal een goede reminder dat je vaak genoeg moet genieten van een heerlijk glas wijn. Of dit nu samen met je partner is, in gezelschap van je beste vrienden of gewoon eens lekker alleen op de bank met een goede film.

Jouw Wijnpaal – jouw stijl

wijnpaal new york

Ieder interieur is verschillend. De makers van de Wijnpaal begrijpen dit maar al te goed. Om deze reden zijn er meerdere varianten op de markt gebracht. Welke het beste bij jou past? Dat hangt helemaal af van je inrichting, je smaak en je voorkeuren. Hoe fijn is het dat jij deze nu eindelijk je wijn presentatie helemaal naar eigen smaak kunt vomgeven.

Onze wijn lag eerst opgeslagen in de kelder. Want ja, we hadden simpelweg nog niet ons ‘perfecte’ wijnrek gevonden. Dat is nu wel anders. Iedere ochtend worden we enthousiast van onze nieuwe aanwinst in huis. De Wijnpaal is wat ons betreft een unieke eyecatcher. Vergeet vooral ook de praktische kant niet! Je hebt voor een twintigtal flessen wijn maar een klein stukje van je oppervlakte nodig en benut de ruimte naar het plafond subliem. Het is de perfecte stylingtip voor liefhebbers van wijn en interieur. De luxe afwerking geeft het de finishing touch.

Verschillende variaties

Onze flessen wijn stonden er om te springen, de kurken waren er nog net niet uitgeschoten. Haast was dus geboden. En hoewel haastige spoed zelden goed is, was deze bestelling verassend snel geplaatst. Via de website heb je keuze uit een viertal Wijnpaal variaties: de clean, classic, champagne óf custom. Het verschil zit ‘m in het houttype, of deze bewerkt is en of je een combinatie van flessen wijn en champagne wilt hebben. Wil jij alles zelf bepalen? Dan ga je voor de custom variant – de kleur en afwerking zijn hier geheel naar jouw keuze. Hoogglans, zijdeglans, rood, wit of grijs? It’s up to you. En maak je om de afmeting geen zorgen. Je geeft zelf aan op welke maat deze afgeleverd moet worden. Even de hoogte van het plafond meten, doorgeven en c’est ca. Binnen 10 dagen leveren ze de Wijnpaal aan huis af en binnen 20 minuten heb jij deze eigenhandig geïnstalleerd.

Nog 10 dagen te gaan om te bepalen welke wijn variaties jij gaat presenteren én om er genoeg in huis te hebben om heel de Wijnpaal met trots in te richten. Wij pakken alvast een van onze favorieten wijn erbij, de Portugese (Douro regio) Quinta Sá de Baixo Tinto 2014, en schenken een goed glas voor ons in. Want het leven is om van te genieten. Cheers!

Lees meer over interieur en wijnen op lifestyle platform mensgoodlife.

wijnpaal impressiefoto

wijnpaal logo