proteine-ijs-van-koupe
Koupe

Heerlijk genieten met proteïne-ijs van Koupe

Je kunt nu heerlijk genieten met proteïne-ijs van Koupe, een gezond alternatief op normaal ijs, met minder calorieën en goede macro’s!

Proteïne-ijs van Koupe

Wat is nou dat populaire ijs van proteïne-ijs van Koupe? Nou, ijs is niet langer gewoon ”ijs”. Met de komst van proteïne-ijs heb jij nu de keuze om een ijsje te eten wat heerlijk smaakt en minder calorieën heeft dan gewoon ijs. Met maar liefst 70% minder suikermeer eiwitten en ook nog eens meer vezels is dit echt een geweldige uitvinding. Een gezond alternatief ! Het proteïne-ijs van Koupe is verkrijgbaar in vier smaken, namelijk banaan, aardbei, vanille en chocolade. Koupe tovert hiermee de vier ”standaard” ijssmaken om tot een nieuwe food-trend. Inmiddels is deze koude snack verkrijgbaar in de schappen van de Jumbo, Dirk en Dekamarkt én AH XL. Ook kun je de potten gemakkelijk online bestellen.

Het grote geheim

Wat maakt dit ijs zo bijzonder? Je weet dat het veel betere macro’s heeft dan een standaard ijsje, maar hoe zit het met de smaak? Deze hebben wij getest voor je en we kunnen niet anders dan concluderen dat de smaak HEERLIJK is. Het proeft net zo romig als gewoon ijs, maar bevat toch echt geen slagroom en dus een stuk minder suiker en vet. De vier smaken komen volledig tot hun recht en je hebt hiermee ook nog eens een hogere eiwit inname. Knipoog naar de fitnessfreaks, want jullie zijn verzot op whey-proteïne ;-). Het recept, is natuurlijk alleen bekend bij de ijsmakers van Koupe. Maar een ding is zeker, Koupe hoort thuis in jouw vriezer.

heerlijk-proteine-ijs-van-koupe

WIN EEN ZOMER LANG GRATIS KOUPE

WHAT? Ja, echt waar. Wij hebben een mooie voorraad van Koupe voor je klaar liggen. Doe mee met de Winactie en maak kans om 10 weken lang gratis proteïne-ijs van Koupe te eten. Smullen geblazen! Dit zijn maar liefst 10 potten, elke week één, in verschillende smaken. Goed voor bij elkaar 5 kilo aan ijs. Deel dus gerust een schepje met je vriend of vriendin, vriendengroep en familie.

De spelregels zijn simpel: volg de onderstaande stappen op & WIN:

  1. Like mensgoodlife op Facebook
  2. Reageer met een leuke quote + tag je vrienden op onze post

Wij maken de winnaar via Facebook bekend, waarna misschien jij wel de komende weken van Koupe een leuk pakketje mag verwachten. Deze win actie is geëindigd. 

[divider]Mood: Ice Ice Baby[/divider]