Dol-op-grote-billen
J.Lo - Booty ft. Iggy Azalea

Dol op grote billen

Vrouwen weten maar al te goed dat veel mannen dol op grote billen zijn, daar pronken ze dan ook mee. Volgens wetenschappers worden mannen al eeuwen lang aangetrokken door vrouwen met een mooi vol achterwerk. Het zal wel in onze genen zitten?

Lekkere billen, booty, ass, achterwerk hoe je het wil noemen, ze zijn heerlijk om naar te kijken. Sorry vrouwen voor de oneerbiedigheid, maar het is toch echt zo. Wat zou nou de achterliggende redenen zijn waardoor wij geprikkeld worden? Naar werkelijk alles wordt onderzoek gedaan, dus ook dit. We delen graag de resultaten met jullie!

6 redenen waarom mannen dol zijn op vrouwen met grote billen:

1. Beter in bed

Mannen zijn dol op rondingen vanwege het feit dat je ze lekker kan vast pakken. Mannen kruipen liever tussen de lakens met vrouwen die volle rondingen hebben, omdat vollere vrouwen ook wilder in bed zouden zijn. Volgens het mannelijk geslacht geven ze meer en dus genoeg redenen om nieuwe dingen uit te proberen.

2. Teken van vruchtbaarheid

De reden van smalle taille en brede heupen worden gewaardeerd, want als ze smalle taille heeft, is ze niet zwanger en brede heupen betekent dat de beter baby’s kan baren, aldus psycholoog Gordon G. Gallup van University of Albany. Kortom, het ”zandloperfiguur” is voor mannen een soort bevestiging dat een vrouw voor gezond nageslacht kan zorgen.

3. Goed voor intelligentie

Volgens wetenschappers van de University of Oxford zijn vrouwen met flinke billen over het algemeen ook slimmer. Dit komt omdat er voor een voller achterwerk een overschot aan omega-3 vetten nodig zijn. Deze vetzuren bevorderen de ontwikkeling van de hersenen.

 4. Zorgt voor slimmere kinderen

Uit onderzoek concludeerde psycholoog Gordon G. Gallup van University of Albany dat de intelligentie van kinderen stijgt naarmate hun moeders bredere heupen hebben. Het vet in de billen bevat poly- onverzadigde vetzuren en dat is belangrijk voor de ontwikkeling van de foetus.

5. Grote billen en gezond zijn

Vrouwen met grote achterwerk zijn gezonder dan vrouwen met kleiner achterwerk blijkt uit verschillende studies. Ze hebben minder kans op diabetes of hartproblemen omdat ze vaker een lager cholesterol hebben en hormonen aanmaken die suikers metaboliseren. Ook blijkt dat vrouwen met slanke taille, brede heupen en grotere billen langer leven.

6. Gelukkiger en zelfverzekerder

Deze vrouwen stralen meer vreugde en positiviteit uit. Dit komt onder meer doordat de omega-3 vetten een belangrijke rol speelt bij het voorkomen van depressies waardoor vrouwen beter in hun vel zitten, zelfverzekerder en gelukkiger zijn. Dit heeft een enorme aantrekkingskracht op mannen.

Dus genoeg informatie om na te gaan. Fictie of feit? Een ding is zeker een ‘ass-check’ zit in ons systeem, alhoewel vrouwen zelf niet vies zijn van een ‘ass-check’ bij anderen vrouwen. Zoals JLo bij Iggy Azalea in de videoclip ‘Booty’. Enjoy the view, enjoy goodlife!

J.Lo – Booty ft. Iggy Azalea

Ontdek meer tips voor een mooi lichaam op mannen blog mensgoodlife.