bestel-jouw-spannende-producten-lekker-anoniem
bestel-jouw-spannende-producten-lekker-anoniem

Bestel jouw spannende producten lekker anoniem!

Staat jou een spannende avond te wachten met je scharrel? Of kan het seksleven met je partner wel wat pit gebruiken? Variatie in bed zorgt voor een blijvende spanning in je relatie. Zo nu en dan samen iets nieuws uitproberen is natuurlijk spannend en leuk. Bijvoorbeeld een muziekje, een andere omgeving of een nieuw standje. Maar je kunt natuurlijk ook wat spannende producten aanschaffen. Verwen jezelf en je lief met een cadeautje bijvoorbeeld een massagekaars of glijmiddel.

Variëren kun je leren

Massagekaarsen kopen

Een massagekaars wordt gemaakt van olie en boter. Het is een leuk cadeautje om te geven, maar natuurlijk ook om te ontvangen. Het creëert meteen een romantische, spannende sfeer. Bovendien komt er een lekker ruikende geur vrij in de room where the magic happens. Je kunt de kaars gewoon aansteken met een lucifer of aansteker. Na ongeveer 10 tot 15 minuten branden kan ‘ie gebruikt worden als een massageolie. Laat de kaars na het branden nog even een minuut afkoelen. Dan zal het kaarsvet niet te heet aanvoelen, maar lekker warm. Door de warmte van het kaarsvet kan jij of je partner eerder ontspannen. En erna genieten van een lekker gladde huid.

Glijmiddel

Over glad gesproken. Tijdens het voorspel neemt het natuurlijke vocht van de vrouw vaak al wat toe doordat de vrouw opgewonden wordt. Toch kan het soms even niet lukken. Dit kan verschillende redenen hebben. Bijvoorbeeld stress, de cyclus of hormonale veranderingen. Glijmiddel kan dan een goede uitkomst zijn voor zowel je partner als voor jezelf. Het kan namelijk de stroefheid tijdens de seks verminderen.

Heeft jouw partner geen last van uitdroging? Dan kan het gebruik van glijmiddel alsnog spannend en extra opwindend zijn. Er is glijmiddel op waterbasis, siliconen basis en oliebasis. Glijmiddel op waterbasis is handig als je vrijt met condoom. Oliebasis is daarentegen fijner als je geen condoom gebruikt. Een glijmiddel op siliconenbasis is fijn voor onder de douche. Genoeg om te experimenteren dus. Haal je seksleven uit die sleur!

Enjoy seks & enjoy Goodlife!

Zit mijn seksleven in een sleur?

Een seksuele sleur kenmerkt zich door eentonige en saaie seks. Vaak is het seksleven op het begin van een relatie spannend en leuk omdat alles nieuw is. Je bent nog tot over je oren verliefd. Dit wordt naar verloop van tijd logischerwijs wat minder. Dit is ook helemaal niet gek. Op gegeven moment gaat een verliefheid toch meer over in ‘houden van’. Het heeft natuurlijk ook wel weer z’n voordelen dat je elkaar door en door kent tussen de lakens. Jullie weten hierdoor vaak precies van elkaar wat de ander fijn vindt. Maar een opfrisser op z’n tijd kan zeker goed doen. Hierdoor maken je hersenen een stofje aan, genaamd dopamine. Oftewel het geluksstofje. Communiceer goed met je partner over jullie seksleven en hoe jullie het eventueel kunnen verbeteren. Communicatie is key in een goede relatie.

Een spannende avond organiseren

Maar hoe organiseer je een spannende partner met je lief of partner? Het leukste is om je partner te verrassen. Als iets gepland of geforceerd wordt is het natuurlijk sowieso vaak minder leuk. Versier de kamer romantisch met kaarsjes en zet je telefoon op stil. Neem vooral de tijd, jullie hebben de hele avond de tijd dus geniet en enjoy! Begin met een romantisch diner bij kaarslicht met een lekker rood wijntje. Je kunt iets nieuws koken of simpelweg eten bestellen. Zorg ervoor dat zoveel mogelijk al geregeld is. Wees zeker van je zaak. En vergeet natuurlijk niet je massagekaars en glijmiddel ergens tactisch neer te zetten in de ruimte.

Anoniem bestellen

Als je deze spannende producten besteld, wil je natuurlijk liever niet dat de bezorger of je buurvrouw ziet wat jij van plan bent tijdens jouw spannend avondje. Gelukkig hoeft dit ook niet. Je kunt ze gewoon bestellen en anoniem laten verzenden in een neutrale verpakking. Er staat dan ook geen herkenbare informatie op je bankafschrift. Niemand die dus ziet wat jij hebt besteld. Scheelt je ook weer een ongemakkelijk moment in de winkel.

Er zijn heel veel verschillende soorten glijmiddel en massageolies voor een spannende avond. Gelukkig hebben we alle tijd om ze allemaal te uit te proberen. En je kunt ze dus ook gewoon anoniem bestellen. Niemand die het hoeft te weten. Wil je meer lezen over seks en lichaam? Lees dan verder op lifestyle platform voor mannen mensgoodlife!