de-5-beste-seks-gadgets-voor-in-je-nachtkastje
de-5-beste-seks-gadgets-voor-in-je-nachtkastje

De 5 beste seks gadgets voor in je nachtkastje

Seks gadgets kunnen jouw seksleven net een beetje spannender maken. Of je er nou voor kiest om het alleen te gebruiken of samen met iemand, het geeft je sowieso een extra intiem moment onder de lakens. Hoeveel seks gadgets telt jouw nachtkastje? Is er misschien tijd voor vernieuwing? Wij hebben de populairste seks gadgets voor je op een rijtje gezet.

We Vibe Chorus

Ga samen met de We Vibe Chorus op onderzoek uit en laat je partner verlangen naar meer. Het speeltje wordt gedragen door de vrouw. De vibrator heeft een U-vorming waardoor de G-spot en de clitoris gestimuleerd worden. Doordat die ook compact is kan de man gewoon penetreren en zal hij de vibraties voelen. De chorus heeft tien verschillende standen die je op een verrassende manier verleiden. Elke keer opnieuw. Niet alleen een leuk cadeautje voor jezelf, maar ook nog eens voor je partner.

We Vibe Tango X

Het speeltje dat door velen de meest krachtige mini vibrator ooit genoemd wordt. Dit heeft te maken met de motor binnenin het speeltje. De Tango X is klein, fluisterstil en heeft meerdere standen zodat je volop kunt variëren. Perfect voor iedereen die zijn spel naar een ander niveau wil tillen, solo of met je partner. En wat ook top is, de vibrator heeft een travel lock systeem, zodat die niet zomaar af zal gaan in je tas of koffer. 

We Vibe Vector

Ervaar het volgende niveau van genot. De We Vibe Vector is de ultieme prostaat stimulator, met diepe trillingen die zowel de prostaat als het perineum bereiken. Het speeltje is flexibel en past zich aan je lichaam aan, zodat je de perfecte pasvorm kunt vinden en precies de juiste plekjes kunt raken. 

Gebruik jij de We-Connect app al? Hiermee kun je je eigen vibraties creëren die bij jouw wensen passen. En het beste: met de We-Connect app kun je je We-Vibe producten overal ter wereld bedienen! Of je nu in een ander kamer, in een andere stad of aan de andere kant van de wereld bent. Zo creëer je speciale momenten, ook als je nu nog mijlenver van elkaar verwijderd bent.  

Womanizer Premium 

De Womanizer Premium is muisstil en heeft een automatische piloot functie waarbij de intensiteit van de luchtdruk langzaam toeneemt. Zo hoef je zelf niet meer op de knoppen te drukken en kan je gewoon heerlijk achterover leunen en genieten. Met de smart silence functie wordt de womanizer alleen ingeschakeld wanneer deze het lichaam raakt. Dit voorkomt dat de vibrator op onverwachte momenten geluid zal maken.

Womanizer starlet

Het allereerste luchtdruk seksspeeltje dat op de markt kwam. De Womanizer Starlet is klein en handzaam en lijkt op het eerste gezicht onopvallend. Het speeltje stimuleert de clitoris door middel van een zacht vacuüm en luchtdrukgolven. Experimenteer met verschillende standen om uit te vinden wat voor jou het beste werkt.

Meer lezen over seks gadgets?

Los van alle bovengenoemde toys is er natuurlijk nog véél meer verkrijgbaar. Nieuwsgierig? Twijfel niet en ga op onderzoek uit met elkaar. Wil je meer lezen over seks en lichaam? Lees dan verder op lifestyle platform voor mannen mensgoodlife!

Geniet samen of alleen van nog meer intieme momenten, enjoy goodlife!

Ontdek meer seks op mannen platform mensgoodlife.