Dit speeltje is de ultieme climax voor mannen

Vrouwen kunnen al een aantal jaar genieten van de meest luxueuze seksspeeltjes. Mannen zijn de afgelopen jaren een stuk minder goed verwend. Gelukkig zien we de laatste jaren steeds meer sexy toys voor mannen uitkomen. Het aanbod bestaat dus al lang niet meer alleen uit goedkope opblaaspoppen en buttplugs. En daar zijn wij erg blij mee! In deze blog zetten wij daarom die seksspeeltjes op een rij die elke man zou “moeten” hebben. Zo doen we HET!

De masturbator

Bij de masturbator zie je aan de buitenkant vaak niet meteen dat het een sex toy is. Hij is dan ook niet zomaar te herkennen. Wanneer je de verpakking opent kun je er een penetreerbare sleeve uithalen. Hier gaat het natuurlijk om! Deze sleeve heeft de vorm van een vulva, anus of mond en zit vol met stimulerende structuren. Zo wordt de penis maximaal gestimuleerd.

Fun fact: sommige masturbators zijn zelfs gebaseerd op bekende pornosterren.

Het Tenga-ei

Wanneer je er nog niet helemaal over uit bent of een masturbatie speeltje wat voor jou is, kun je wellicht een keer een Tenga egg proberen. In ieder onschuldig oogend eitje zitten verschillende nopjes die de penis stimuleren. Elke eitje heeft zijn eigen unieke structuur. Genoeg variatie dus! Helaas is dit speeltje iets minder goed schoon te maken, waardoor het vaak maar één keer te gebruiken is.

De Cockring

De cockring of de penisring bestaat in verschillende soorten en maten. Zo zijn ze er in allerlei vrolijke kleuren en vind je ze met of zonder structuur of vibrerende delen. De ring zorgt ervoor dat er wel bloed naar het uiteinde van de penis kan, maar niet de andere kant op. Het gevolg: een langdurige en stevige erectie. Voor mannen die moeite hebben met het behouden van hun erectie (of voor mannen die simpelweg op zoek zijn naar wat extra fun) is dit dus zeker een aanrader. De cockring wordt ook vaak gebruikt in combinatie met een penispomp. Door deze buis wordt er vacuüm gezogen en stroomt er extra bloed naar de penis.

Andere ideeën

Deze ideeën zijn niet per se voor mannen, maar zeker het delen waard. Stap eens uit je comfort-zone en zoek je eigen grens op. Met wat plezier en een duidelijk safe woord kunnen zijde stropdassen of zelfs handboeien je helpen te genieten. Als je dit combineert met veren of een ander teasing speeltje, kun je het echt spannend maken samen.

Ontdek meer seks nieuws voor mannen op lifestyle nieuws platform mensgoodlife. Enjoy!