vibrerend ondergoed
Durex

Durex vibrerend ondergoed

Durex komt met de nieuwste speeltje voor lange afstandsrelatie, Fundawear. Via een smartphone kun je dit speciaal ontwikkelde Durex vibrerend ondergoed bedienen. Hiervoor download je een app en stimuleer op elke plek van je vriendin, waar en wanneer je maar wilt. Lekker voor in de ochtend of onverwachts in de late uurtjes.

Ook ideaal voor tijdens het thuiswerken. Zo maak je jouw vriendin direct duidelijk dat je aan haar denkt. Gezellig toch? Of misschien iets te? Voor echte fans is dit wellicht ook een echte oplossing voor relaties die ze niet zo goed kunnen bijhouden door de afstand.

De toekomst

Hoelang kun jij jouw lange afstandsrelatie tot stand houden? Voor mannen wordt er een boxershort ontwikkeld en voor de dames een bh en een slipje. Wanneer dit product precies op de markt komt is nog niet bekend. Durex noemt het zelf ‘de toekomst van het voorspel’. Enjoy goodlife!

Voorspel jij de toekomst? Of leef jij helemaal in the moment? Voor ieder wat wils natuurlijk en als dit jouw droom is die uitkomt? Nou dan weten wij het wel. Een vibrerend ondergoed is de oplossing.

Durex vibrerend ondergoed

Ontdek meer spannende gadgets op lifestyle nieuws voor mannen op mensgoodlife.