een-luchtig-en-stijlvol-seksspeeltje-voor-mannen
een-luchtig-en-stijlvol-seksspeeltje-voor-mannen

Een luchtig en stijlvol seksspeeltje voor mannen

Als echt man heb je je vast wel eens afgevraagd hoe het voor vrouwen voelt om een orgasme te krijgen. Am I right? In een wereld met de meest luxe en indrukwekkende seksspeeltjes kan een model met deze krachten natuurlijk niet ontbreken. Ben je geïnteresseerd? Dan moet je zeker deze Arcwave Ion proberen! Het luchtige en stijlvolle seksspeeltje voor mannen

Hoe werkt het?

Dit nieuwe seksspeeltje zorgt voor jouw krachtige stimulatie, volledig veroorzaakt door luchtdruk veranderingen. Het lijkt daardoor op de techniek die gebruikt wordt bij de vrouwelijke luchtdrukstimulators. Door te richten op de pacinische genots eceptoren in het frenum, belooft de Ion via Pleasure Air Technology je een echt intense orgasme. Een unieke ervaring!

De tips voor mannen

De laatste jaren is de de taboe rondom seksspeeltjes als sneeuw voor de zon verdwenen. Mannen durven zich steeds meer te uiten over hun seksleven, ook zonder vrouwen. Zeker sinds het begin van de corona-pandemi gingen de sales-cijfers van de speeltjes door het dak. Groot kans dus dat jij al een item thuis hebt liggen. Of ben je nog op zoek? Hoe dan ook, wij voorzien je van de beste tips rondom the toys.

#1 Doe je onderzoek! Speeltjes zijn er in allerlei soorten en maten, maar ook in veel slechte soorten en maten. Ga dus niet meteen voor de beste aanbieding of het leukste uiterlijk. Door het lezen van wat reviews ben jij zeker voorbereid.

#2 Houd je speeltje schoon. Dit helpt bij nare geurtjes en huidirritatie.

#3 Kopen jullie samen? Praat dan vooral over de verwachtingen en ervaringen! Zijn jullie meteen enthousiast? Of heeft het nog wat oefening nodig? Bespreek dit met elkaar en ben niet verlegen.

#4 Probeer je item minstens 3 keer. Het voelt misschien wat vreemd om na een minder spannende ervaring weer een nieuwe poging te wagen. Toch kan het soms even wennen zijn aan je nieuwe gadgets. Gooi dus niet meteen de handdoek in de ring en probeer het speeltje een aantal keer.

#5 Kies je plek! Masturberen is erg persoonlijk. Het is daarom niet gek dat je dit waarschijnlijk het liefste doet op een rustig plekje. Heb jij al een spannende private spot in gedachten?

Een seksspeeltje met positieve gevolgen

Nog niet helemaal overtuigd of een seksitem wat voor jou is? Lees dan vooral verder. Uit verschillende onderzoeken is namelijk gebleken dat meer dan de helft van de mannen de speeltjes gebruiken voor individueel gebruik en dat dat juist enorm goed is. Het gebruik heeft namelijk heel veel positieve gevolgen. Zo wordt het vaak zelfs als advies gegeven bij mannen die last hebben van bijvoorbeeld erectiestoornissen. Daarnaast kan het zeker ook positieve effecten hebben op de welzijn van een grote groep mannen. Ze voelen zich lekkerder in hun vel en zekerder tussen de lakens. Ook is gebleken dat mannen die regelmatig seksspeeltjes gebruiken vermindert kans hebben op prostaatkanker en eerder naar een arts stappen met problemen. Jouw nieuwe toy is dus ook nog goed voor je gezondheid!

Reddot winner seksspeeltje voor mannen, Arcwave Ion is wat je zoekt. Enjoy goodlife!

Meer lezen over seks voor mannen? Lees dan snel verder op ons lifestyle nieuws platform mensgoodlife. De nummer één voor de moderne man.