Ga met elkaar op ontdekking met de vibrator voor samen

Wil jij graag wat extra spanning in the room where the magic happens? Vibrators en andere seksspeeltjes worden vaak geassocieerd met soloseks. Maar je kunt ze ook zeker samen gebruiken. Sterker nog, een vibrator kan jullie seksleven naar een hoger niveau tillen. Na verloop van tijd weet je nu eenmaal ongeveer wat je partner fijn vindt. Maar seksspeeltjes zorgen voor sensaties die je nog nooit eerder hebt gevoeld. Ga samen op ontdekkingsreis met de We Vibe Chorus Couples Vibrator.

Wat is de We Vibe Chorus Couples Vibrator?

Deze vibrator is ideaal als jij en je partner samen gebruik willen maken van een seksspeeltje. Hij kan namelijk gedragen worden tijdens de seks, doordat het apparaat de vorm van een C heeft. Op deze manier ervaart je partner dubbele stimulans aan zowel de G-spot als de clitoris. Maar ook voor mannen kan het net dat beetje extra’s bieden. Als je sekspartner meer plezier beleefd dan anders, zal dit jou ook extra stimuleren. Bovendien kan je de vibrator besturen met een app. Je kunt kiezen uit verschillende vibratie standen, bijvoorbeeld: Pulse, Wave of Surf. Switch naar een andere stand in the heat of the moment. Deze functionaliteit is natuurlijk ook erg handig als jullie ooit een beetje in het openbaar willen experimenten. Op deze manier verras je je partner en behoud je ook nog een beetje de controle. Ten slotte, hoeft niemand deze handsfree vibrator vast te houden tijdens gebruik. Hierdoor hebben jullie dus beide handen vrij voor andere handelingen.

Twijfelen jullie nog?

Zorg ervoor dat jij en je partner beide comfortabel zijn met het gebruik van een seksspeeltje. Op het begin kan het een beetje ongemakkelijk zijn om het erbij te pakken. Vergeet niet dat je een speeltje gebruikt om samen plezier te beleven. Het hoeft dus ook niet allemaal heel serieus te zijn.

Twijfel niet langer en geniet met elkaar. Enjoy goodlife!

Wil jij meer lezen over seks en lichaam? Lees dan verder op ons platform voor mannen mensgoodlife!