hoe-jouw-sterrenbeeld-in-bed-presteert
hoe-jouw-sterrenbeeld-in-bed-presteert

Hoe jouw sterrenbeeld in bed presteert

Waarschijnlijk heb je wel eens je horoscoop gecheckt in de krant, even kijken hoe mijn dag eruit gaat zien. Maar heb jij je ook wel eens afgevraagd hoe jouw sterrenbeeld in bed eruitziet? Nou, lees dan snel verder…

Je sterrenbeeld

Je sterrenbeeld zegt veel over hoe je in bed bent. Veel vrouwen zijn zich hiervan bewust en informeren dan ook niet zomaar naar je sterrenbeeld tijdens een eerste date. Hieronder zullen we in het kort een beschrijving geven hoe dit per type in bed is.

De ram (21 mrt – 20 apr)

De sleutel tot het seksuele gedrag van sterrenbeeld de ram is zijn impulsiviteit. Een ram is iemand die moet leren dat een seks is gebaseerd op geven en nemen. Probeer in ram niet te bedriegen want dat zal hij namelijk door hebben. De ram man houdt er ook niet van als er spelletjes met hem worden gespeeld. Het favoriete standje van de ram man is om zijn bedpartner van achteren te nemen. De ram mag ook graag variëren en stoelen of meubels gebruiken. Welk standje de ram ook kiest, deze al altijd dominant moeten zijn.

De stier (21 apr – 21 mei)

De stier gaat geduldig te werk en zal nooit opgeven voordat hij heeft wat hij wilt. Ook op seksueel gebied blaakt de stier van zelfvertrouwen. Hij heeft geen bevestiging nodig. Zijn bedpartner hoeft niet te zeggen wat ze wilt, instinctief weet de stier precies wat ze wilt. De stier die bedrogen wordt zal het er niet bij laten zitten.

De tweeling (22 mei – 21 jun)

Als de tweeling zou willen dan zou hij iedere vrouw kunnen behagen, hij weet namelijk precies welke acties welke reacties teweeg zullen brengen. Seks met het licht uit is niets voor de tweeling man. Het liefst zijn er veel spiegels in de slaapkamer zodat de tweeling het liefdesspel vanuit iedere hoek kan zien. De tweeling weet een vrouw precies te vertellen wat ze wilt horen.

De kreeft (22 jun – 22 jul)

De maagd is voor vrouwen een geweldige minnaar maar zal wel voortdurend aangemoedigd moeten worden. Het voorspel van de kreeft is speels maar zelfverzekerd. Een vrouw gelukkig maken doet een kreeft graag. Een kreeft vindt het leuk om ook buiten de slaapkamer seks te hebben. Of om het in ieder geval buiten de slaapkamer te laten beginnen. Naar verluid heeft de kreeft een speciaal talent voor het voorspel waarbij hij goed raadt weet met de clitoris.

De leeuw (23 jul – 23 aug)

De leeuw is een sterke seksuele persoonlijkheid. In bed kan de sekspartner van de leeuw de indruk krijgen dat hij bezig is om de Olympische Seks Spelen te winnen. De leeuw kan werkelijk als een beest tekeer gaan en niet alle vrouwen zullen hem bij kunnen houden. Het feit dat de leeuw weinig tijd aan het voorspel besteed kan dit erger maken. Het uithoudingvermogen van de leeuw is indrukwekkend.

De maagd (24 aug – 23 sep)

De maagd staat op voor suggesties en een dominante vrouw als partner kan het van hem krijgen zoals ze wilt. De maagd zal er alles aan doen om zijn bedpartner te behagen. Een maagd is er niet vies van om nieuwe dingen tussen de lakens uit te proberen.

De weegschaal (24 sep – 23 okt)

De weegschaal heeft een groot uithoudingsvermogen in bed, ook al zijn uiterlijk dit niet altijd verraden. Hij gaat als een stoomlocomotief door en door en het is waarschijnlijk de bedpartner van de weegschaal die als eerste haar hoogtepunt bereikt. Tijdens het voorspel is de weegschaal teder en fantasierijk.

De schorpioen (24 okt – 22 nov)

De schorpioen heeft een magische uitstraling en is wellustig. Het motto van de kreeft, in bed, is alles of niets. De schorpioen wil zijn bedpartner volledig beheersen. Pijn vindt de schorpioen niet erg, sterker nog, dit kan hem opwinden. De schorpioen is bekend om zijn doorzettingsvermogen en intensiteit.

De boogschutter (23 nov – 21 dec)

Seks is niet zo’n krachtige ervaring voor het sterrenbeeld boogschutter. Tuurlijk, hij geniet ervan maar het is nou niet dat hij de aarde voelt bewegen. De jacht is voor de boogschutter het mooiste. Alles om die felbegeerde vrouw in zijn slaapkamer te krijgen.

De steenbok (22 dec – 20 jan)

Seks roept het beste in de steenbok op. De voorkeur van een steenbok gaat uit naar een vrouw die weet wat hij prettig vindt. Voor de steenbok is het belangrijk dat seks een vorm van ontspanning is. Hij steekt zijn trots in het voldoen van zijn partner. Hij voelt goed aan wat zijn partner leuk vindt en wat niet.

De waterman (21 jan – 19 feb)

Een vrouw die weet wat ze wilt kan een waterman laten doen wat ze wilt. Een waterman staat ervoor open om nieuwe en ongewone dingen uit te proberen. Een waterman houdt ook van afwisseling. Geen enkele vrijpartij zal een herhaling zijn van een vorige. Altijd wat nieuws uitproberen of ergens een andere draai aangeven is wat de waterman het liefst doet.

De vissen (20 feb – 20 mrt)

Een vis neemt graag het voortouw. Een vis haalt er voldoening uit als hij haar seksueel weet te bevredigen. Hierin zal een vis niet egoïstisch zijn. Een ontevreden partner berooft de vis van zijn motivatie en kan hem zelfs wat depressief doen voelen. Een vis houdt ervan om de grenzen op te zoeken en taboes te doorbreken.

Ontdek meer seks op lifestyle nieuws voor mannen platform mensgoodlife.