mannen-krijgen-steeds-meer-keuze-door-vernieuwende-seksspeeltjes
mannen-krijgen-steeds-meer-keuze-door-vernieuwende-seksspeeltjes

Mannen krijgen steeds meer keuze door vernieuwende seksspeeltjes

Oeh la la, de keuze is reuze! De wereld van seksspeeltjes voor mannen is wordt steeds veelzijdiger. Of je nu het bed in duikt met een Tenga-egg, of je gaat voor het zwaardere geschut.. Voor iedereen is er wat wils. In deze blog nemen we je mee in de wereld van het nieuwste van het nieuwste. De F1S V2 is namelijk de Ferrari onder de seksspeeltjes. Met de LELO-app hou je je favoriete programma’s makkelijk bij en bouw je toe naar je ultieme orgasme. Ben je er klaar voor?

Power toy voor mannen!

Deze nieuwste toevoeging aan de LELO lijn van speeltjes, is simpelweg een coolste stukje sex-tech te noemen. De F1S™ V2 is namelijk dubbel zo sterk als zijn oudere broers en zussen. Ook zorgen de vier uniek ontworpen programmavariaties en een zachtere, flexibelere hoes voor een breed scala aan vormen en maten. Ja, je hoort het goed! Je kunt de maat en vorm van het kleine pleziermaatje aanpassen. De toy is verder uitgerust met een speciaal ontwikkelde LELO-app, waardoor je favoriete instellingen maar één klik van je verwijdert zijn. De app en het apparaat is zelfs compatibel met AR en VR en helpt de prestaties te meten voor het geval dat iets interessants is.

Precies hoe jij het wil!

Laten we eerlijk zijn, de seksspeeltjes-apps die tegenwoordig op de markt zijn, zijn niet altijd geweldig. Ben jij handig met Android- of iOS-ontwikkeling? Met elke F1’s krijg je toegang tot de exclusieve LELO SDK, waarmee je aan de app kunt sleutelen en ervoor kunt zorgen dat je precies krijgt wat je zou willen van je bijbehorende app. 

Programmeer jouw ultieme genot met de exclusieve LELO SDK. Enjoy goodlife!

Meer liefde en seks? Lees dan verder op lifestyle platform voor mannen mensgoodlife.