ook-voor-mannen-zijn-er-genoeg-speeltjes-voor-extra-spanning-in-bed
ook-voor-mannen-zijn-er-genoeg-speeltjes-voor-extra-spanning-in-bed

Ook voor mannen zijn er genoeg speeltjes voor extra spanning in bed

Na de kerstdagen is het weer tijd voor wat do not disturb time! Want zeg nu zelf; tijdens de donkere dagen liggen we stiekem allemaal het liefst zo lang mogelijk in bed, toch? Of je het nu gezellig maakt in bed met je partner of alleen, er zijn genoeg speeltjes om je erotische avonturen mee te verrijken. Met welk product duik jij het bed in?

Speeltjes voor moderne mannen

Tegenwoordig kan een seksspeeltje in de slaapkamer niet meer ontbreken. Logisch natuurlijk; met alle mogelijkheden en modellen op de markt. Wat je wens ook is; er is altijd een speeltje wat bij je past. Ben je nog nieuw in de wereld van de speeltjes? Ga dan eerst voor iets simpels (maar niet minder leuk) zoals de cockring, de penissleeve of een Tenga-egg. Al toe aan wat meer high tech? Misschien is dan de LELO F1 collectie wat voor jou…

Kies voor Innovatie en kwaliteit met LELO F1

Het nieuwe seksspeeltje van LELO werd binnen no time populaire. Dit komt doordat het een erg innovatief speeltje is. De makers dichten met de F1s Prototype Vibrerende Masturbator het gat tussen technologie en erotisch genot. Een masturbator voor echte mannen dus, die zeker niet kan ontbreken in de gadget-collectie.

De F1’s zorgen door het gebruikt van twee krachtige motoren voor een perfecte stimulatie die diep doordringt in het lichaam. Zo ben jij klaar voor een complete nieuwe seksuele ervaring.

Cruise Control™ en SenSonic™

Het unieke aan deze LELO masturbator is dat het model werkt met twee motoren die naadloos op elkaar aansluiten. In de eerste plaats zorgt de SenSonic technologie voor de vibraties in het apparaat. Ook zorgt het voor verschillende sensatie golven die nog dieper in de penis doordringen. Zo ervaar je het orgasme intenser dan ooit tevoren! Het Cruise Control systeem zorgt ervoor dat de SenSonic wordt gemonitord. Zo belooft het efficiënte en constante stimulatie.

De LELO-app

LELO maakt de ervaring nog unieker met het gebruik van de speciale App. Hiermee kun je de masturbator bedienen vanaf je telefoon en past de F1 zich tijdens gebruik aan, aan jouw gedrag. Gemakkelijk regel je de temperatuur, het aantal stoten en nog vele extra opties!

Spelend genieten met je partner of alleen? Enjoy goodlife!

Meer liefde en seks? Lees dan verder op lifestyle platform voor mannen mensgoodlife.