Seks is gezond
Anieto2k

Seks is gezond

Het zal je vast niet verbazen als er wordt gezegd, seks is gezond! Maar hoe dan? Nou seks is goed voor anti-stress. Het ontspant en verlaagt de bloeddruk. Door enkele keren per week seks te hebben, bouw je meer immunoglobuline A (een antilichaam die je beschermt tegen indringers zoals bacteriën en virussen) op. Hierdoor verhoog je je weerstand, waardoor je lekker buiten kunt hardlopen of fietsen om calorieën te verbranden.

Seks is gezond sporten

Wist je dat je een half uur seks bijna gelijk is aan een half uur hardlopen of fietsen? Tevens is het gezond voor je hart. Je bloed stroomt sneller en heeft een positief effect op je hart en bloedvaten. Dit leidt naar vermindering op hartaanval bij mannen.

Ook als je moeite heb met slapen, is het bij ons mannen bekend dat wij lekker in slaap kunnen vallen na seks. De vrijgekomen oxytocine heeft een rustgevende werking en zorgt ervoor dat je makkelijk in slaap valt. Zo behoud je goed nachtrust. Op zoek naar tabletten voor meer potentie? Ga naar deze website en laat je informeren.

Wil je jouw avontuur met je partner naar een ander level brengen? Doe dat met Durex Play 2 in 1 Stimulating. Uniek massage- en glijmiddel in één, met toevoeging van het Braziliaanse Guarana. Of Durex Play 2 in 1 Sensuele massage gel en glijmiddel in 1 met Aloë Vera.

Verrijkt met vitamine E, bijzonder verzorgend voor de huid, voor een sensuele stimulerende massage. Een verrijking voor het voorspel en ideaal voor de intieme zones van je lichaam. Haal de aromatherapie in je slaapkamer!

Geef haar de goodlife die zij verdient, enjoy goodlife!

Ontdek meer seksartikelen op lifestyle blog mensgoodlife.