social-distancing-tips-om-je-relatie-gezond-te-houden
social-distancing-tips-om-je-relatie-gezond-te-houden

Social Distancing: tips om je relatie gezond te houden!

We zitten op dit moment allemaal zoveel mogelijk thuis door het Coronavirus. Dit betekent voor bijna iedereen (met een relatie) dat we onze zielsverwant vaker zien. Misschien werken jij en je partner wel allebei thuis en zien jullie elkaar 24/7. Of zijn jij en je partner gewend regelmatig leuke dingen met elkaar te ondernemen. Dan is social distancing niet bepaald een pretje voor jullie. Maar hoe kunnen jullie je dan (samen) vermaken om het toch nog een beetje gezellig te houden in jullie relatie, wij lichten de tips voor je uit!

[divider]Social Distancing[/divider]

Huishoudklusjes

Nu dat jullie beide extra tijd over hebben, is het tijd om eens even dingen in huis aan te pakken die altijd zijn blijven liggen. De muur schilderen, die wandplank ophangen, de tuin onderhanden nemen en noem maar op. Gun elkaar ook zeker wat eigen ruimte. Heeft je partner geen zin om de tuin om te spitten? Respecteer elkaar in de relatie, en laat hem of haar iets doen uit eigen initiatief. Iets opdringen kan averechts werken en veel ruzie maken is zeker niet wat je wilt in deze tijden!

Let’s try out

Nu dat jullie extra tijd voor elkaar over hebben is het ook tijd voor leuke dingen natuurlijk. Probeer eens dingen nieuwe dingen uit, bijvoorbeeld het spelen van een bordspel, het koken van een nieuw gerecht of een tapasavond. Er zijn genoeg leuke dingen die je in je eigen huis kunt organiseren met je partner. Tip: probeer eens samen nieuwe dingen uit in de slaapkamer, want geef toe: hoe leuk is het om samen iets nieuws uit te proberen in een relatie. Met de producten van Lelo zullen jij en je lief je zeker vermaken!

Ruzie

Het is niet gek als je toch een keer ruzie met elkaar krijgt. De hele situatie op zichzelf is natuurlijk al een grote stressfactor. Overal in het nieuws, op sociale media of in talkshows hoor je wel iets over het virus. Geen wonder dat je er soms misschien even helemaal gestresst van wordt. Probeer momenten uit te kiezen dat je naar het nieuws kijkt, bijvoorbeeld een keer s’ochtends en s’avonds. Zo voorkom je dat je er de hele tijd in je hoofd mee bezig bent en je je stress wellicht gaat afreageren op je partner. Als er toch een keer een flinke ruzie voorvalt, geef elkaar dan de tijd en ruimte om even bij te komen en het hoofd leeg te maken. Ga een klein rondje wandelen, of ga even allebei je eigen ding doen in een aparte ruimte. Denk ook altijd eerst goed na voordat je in de aanval gaat, dit voorkomt je hele felle ruzies!

Weggeefactie

Om de tijd met elkaar nog leuker te maken en zeker ook spannender geven wij in de maand april een paar uitdagende massagekaarsen van Lelo weg. Volg ons op Social media om mee te doen!

Houd van elkaars verschillen, enjoy goodlife!

[divider]Vrouwen vs mannen[/divider]

Meer liefde en relaties? Lees dan verder op lifestyle platform voor mannen mensgoodlife.