soraya-2-0-het-nieuwe-luxe-seksspeelgoed-van-lelo
soraya-2-0-het-nieuwe-luxe-seksspeelgoed-van-lelo

Soraya 2.0: het nieuwe luxe seksspeelgoed van Lelo

Seksspeeltjes zijn er in verschillende soorten, kleuren en niet te vergeten: maten. Je hebt bijvoorbeeld vibrators voor vaginaal gebruik, maar ook buttplugs, anaalspreiders en anala kralen voor; het woord zegt het al; anaal gebruik. Iedereen heeft zo zijn of haar voorkeur voor bepaalde seksspeeltjes. Sommige mensen gebruiken er zelfs geen. Zij voelen zich wellicht oncomfortabel bij het gebruiken van seksspeelgoed tussen de lakens. Of ze weten gewoonweg niet wat ze missen. Het is nooit verkeerd om iets nieuws te proberen met je partner of scharrel. Daarom brengt Lelo wederom een nieuw speeltje op de markt: Soraya 2.0.

[divider] Enjoy new things, enjoy goodlife [/divider]

Lelo

Lelo is opgericht in 2003 door drie Stockholmse designers. Ondertussen zijn er kantoren op verschillende plekken in de wereld. Van Shanghai to San Jose, maar het hart van Lelo blijft toch wel liggen in het mooie Zweden. Lelo wil graag producten in de markt brengen die zich kenmerken door luxe en kwaliteit. Niet te vergeten, willen zij zich graag onderscheiden van alle andere producten en mensen. Het karakter van Lelo kun je daarom ook het best omschrijven als vindingrijk, uniek en nieuwsgierig.

Soraya 2.0

De Soraya is een van de beste en nieuwste vibrators van Lelo. Dit omdat hij zowel de clitoris als de G-spot stimuleert. Bovendien kun je deze vibrator op verschillende standen zetten. Houdt jouw partner liever van een zachte of harde trilling? Dan is deze vibrator sowieso iets voor jullie! Maar sssst. Het moet natuurlijk vaak wel een beetje stiekem of zachtjes, zonder dat iedereen weet waar je mee bezig bent. Met de Soraya 2.0 kunnen jullie stilletjes je gang gaan, aangezien deze geluidloos zijn werk doet. Sta je liever onder de douche dan kan dit ook prima met de Soraya 2.0. Dit seksspeeltje is namelijk waterbestendig, en daarom kun je deze zelfs gebruiken in bad! En niet te vergeten: hierdoor is hij ontzettend makkelijk schoon te maken. Dit is zeker niet onbelangrijk.

Techniek Soraya

De Soraya 2.0 is gemaakt met een ABS kern gewikkeld in de flexibele siliconen. Hierdoor is hij eenvoudig te gebruiken met het 3-knops welbekende bedieningssysteem die de volledige controle van vibratie-intensiteit en navigatie mogelijk maakt. Deze vibrator heeft maar liefst 8 vibratiestanden

Seksstandjes met een vibrator

Mocht je het wel eens geprobeerd hebben, dan kun je het vast wel be-amen. Seks met een vibrator maakt het soms allemaal toch net iets spannender. Je kunt namelijk allerlei verschillende standjes proberen. Ken je bijvoorbeeld de Slip ’n Slide? Bij dit sekstandje plaatst je vriendin haar voet op de rand van het bad. Jij houdt ter ondersteuning datzelfde been vast. Gebruik één hand om de vibrator tegen haar clitoris te houden en de ander sla je stevig om haar heen, zodat ze niet uitglijdt van genot.

[divider] Slip ’n slide [/divider]

Wil jij meer lezen over lichaam en seks? Lees dan snel verder op lifestyle platform voor mannen mensgoodlife