wat-je-allemaal-in-de-slaapkamer-kunt-doen
Tofros

Wat je allemaal in de slaapkamer kunt doen

Laten we meteen ter zake komen: De taboo om anale seks is tegenwoordig verleden tijd. Er wordt niet meer over gefluisterd en zelfs buiten de slaapkamer gaan we steeds vaker het gesprek aan. Experimenteren met anale seks kan uitdagend, intiem en erg spannend zijn, sta jij ervoor open? Augustus is dé maand van de anale seks, het moment dus om het balletje eens op te gooien bij je partner.

Communicatie

Voor veel vrouwen is anale seks het ultieme openstellen. Zowel letterlijk als emotioneel. Met de juiste persoon en in de juiste setting kan dit ervoor zorgen dat de vrouw zich bewust wordt van heel haar lichaam, wat het erg intiem en vooral erg spannend maakt. Toch kan het voor sommige vrouwen wat vreemd aanvoelen. Vooral de gedachten aan anale seks kan bij sommige al erg intimiderend zijn. Eenmaal de stap genomen, zeggen veel vrouwen juist dat het een unieke ervaring is. Wellicht het proberen waard dus…?

Kom samen in de juiste stemming

Het introduceren van anale seks in de slaapkamer kan misschien wat ongemakkelijk zijn, maar zolang je goed met elkaar praat kan er eigenlijk niets fout gaan. Stel de vrouw op haar gemak en benadruk dat er altijd een weg terug is.

Regel nummer één bij anale seks is: neem de tijd! Een langzame opbouw zorgt voor het meeste plezier en geeft jullie beide de mogelijkheid om te wennen aan deze nieuwe situatie. Echt the way to go dus. Masseer rustig haar lichaam en billen en raak hier steeds ondeugend de anus en haar clitoris aan. Ontdek hoe ze reageert wanneer je met je vingers en tong op ontdekking gaat.

Laat haar wennen aan het gevoel iets in haar anus te hebben door een vinger te gebruiken. Doe dit langzaam en met gevoel en let goed op haar reactie. Geeft ze een teken van genot, ga dan zo door!

Wanneer je merkt dat ze comfortabeler wordt kun je meer vingers toevoegen om op te bouwen naar een bredere penetratie. Ook kun je bijvoorbeeld een buttplug gebruiken om haar te laten wennen. Wacht met het penetreren van de anus met je penis totdat je zeker weet dat ze er helemaal klaar voor is.

Belangrijk is om tijdens je handelingen goed tegen haar te blijven praten. Afhankelijk van de positie, ziet ze wel of niet wat je aan het doen bent. Anale seks is van zichzelf al erg dominant, dus bewaar die verrassingen maar voor een andere keer.

Last but not least, gebruik veel glijmiddel! Zonder glijmiddel zal het spelletje totaal geen pretje zijn. De anus glijdt namelijk niet vanzelf, zoals haar vagina. Maak dus lekker royaal gebruik van een goede glijmiddel en zorg voor een handdoekje in de buurt om eventuele rommel op te ruimen. Glijmiddel kan namelijk soms een plakkende boel achterlaten. Een goede glijmiddel (en erg veel handige speeltjes en tips) vind je op Willie.nl

Duik jij ook uitdagend onder de lakens deze Augustus-maand? Ontdek meer seks nieuws voor mannen op lifestyle nieuws platform mensgoodlife.