Welke penispomp kies jij als man?

Bekend van porno of van verhalen, maar zeker aan te raden voor de moderne man; de penispomp. Wanneer je als man ontevreden bent over de lengte van je penis, of je hebt wel eens last van problemen met het behouden van een erectie, dan kan een penispomp de oplossing zijn. Met dit apparaat krijg jij een hardere, grotere en dikkere penis dan ooit tevoren.

Hoe werkt een penispomp?

Een penispomp klinkt misschien een beetje eng, maar eigenlijk is het een vrij simpel apparaat. Het bestaat uit een harde plastic buis, met daaraan een knijpzakje. Het is de bedoeling dat je de penis in de buis schuift, waarna je begint met knijpen. Hierdoor trekt de buis vacuüm en neemt de druk in de buis toe. De ruimte die de lucht eerst innam, wordt nu vervangen door (je raad het al) jouw penis. Door dit mechanisme komt er meer bloed in je penis en krijg je een extra harde erectie.

Goed om te weten is dat de penispomp zorgt voor een andere erectie dan normaal. De penis is gegroeid door externe factoren die niet zijn beïnvloed vanuit je eigen lichaam. Het kan daarom zijn dat de erectie maar tijdelijk is. Wanneer er geen opwindende gevoelens zijn, zal de erectie waarschijnlijk na ongeveer een half uurtje vanzelf weer verdwijnen.

Werkt een penispomp voor iedereen?

In principe werkt een penispomp voor iedereen. Al kan het natuurlijk erg verschillend zijn waar het apparaat voor gebruikt word. Zo kan het seksgenot ermee vergroot worden of kan het je zelfvertrouwen boosten. Veel mensen hebben het idee dat het effect na verloop van tijd de penis zal vergroten, maar dat is toch echt een fabel. Wel kan het helpen bij het behouden van de lengte na een operatie aan de prostaat.

Koop een pomp die bij je past

Blijf jij liever weg van the blue pill en zoek je naar een andere mogelijkheid? Dan is de penispomp een prima keuze voor jou! Ga voor het model dat bij jou past: een elektrische penispomp, handmatig of zelfs vibrerend? Er zijn verschillende modellen te vinden. Aarzel daarom niet en probeer het gauw zelf uit.

Wil jij meer nog meer over seks lezen? Houd dan lifestyle nieuws voor mannen platform mensgoodlife goed in de gaten.