boxershorts-kopen-hier-moet-je-opletten

Boxershorts kopen? Hier moet je opletten

De boxershort is het meest populaire ondergoed onder mannen. Bij boxershorts kopen is het belangrijk dat je op een aantal zaken let. Het is immers het kledingstuk dat het meest directe contact heeft met je intieme zone. Focus dus niet op kwantiteit maar op de kwaliteit. Je wilt natuurlijk geen geld besteden aan iets dat je vervolgens nooit gaat dragen, omdat het niet fijn zit of omdat het na een paar wasbeurten al kapot is.

De lengte van de pijpen

Er zijn boxershorts met lange pijpen (ook wel lange boxershorts genoemd) en boxershorts met korte pijpen (oftewel: trunks). Het voordeel van lange pijpen is dat ze niet snel omhoog kruipen. Omhoog kruipend ondergoed is natuurlijk super irritant. Vaak is een langer model fijner voor lange mannen. Draag je liever wat minder stof om je bovenbenen en billen? Dan is de trunk geschikt. Minder stof betekent ook dat ‘ie minder warm aanvoelt. Daarnaast zit deze boxer iets lager op de heupen en dat maakt ‘m dus ook geschikt voor de kleinere man.

We houden het luchtig

Het materiaal

Het meeste ondergoed wordt gemaakt van katoen. Katoen staat er om bekend dat het wel tegen een stootje kan en gaat dus lang mee. Daarnaast reguleert het warmte en laat het gemakkelijk lucht door. Maar het nadeel is dat een katoenen boxer niet snel droogt, bijvoorbeeld na het sporten. Maar er zijn gelukkig ook nog andere opties. Bamboe droogt bijvoorbeeld een stuk sneller en is ook zachter. Modal voelt zelfs aan als zijde en lyocell is het allerzachtst en ook nog eens duurzaam.

De beste stof is voor iedereen verschillend

De maat

Ten slotte, is het natuurlijk van belang dat je ondergoed koopt in de juiste maat. Het klinkt misschien voor de hand liggend, maar niets is vervelender dan een te grote of kleine boxer. Het kan zelfs (huid)irritaties opleveren, met pijnlijke gevolgen van dien. En weet je je maat niet? Pas de boxer dan voordat je ‘m koopt.

De prijs

Zeker niet onbelangrijk is natuurlijk de prijs. Wil je niet al te veel geld uitgeven, maar toch een kwalitatief goede boxer? Dan is er de heren boxershorts sale. Neem gauw een kijkje en scoor een mooie aanbieding.

Wil je meer lezen over mode en kleding? Lees dan verder op online lifestyle blog voor mannen mensgoodlife.