coole-kleding-voor-een-warme-winter
coole-kleding-voor-een-warme-winter

Coole kleding voor een warme winter

De winter zit vol met koude dagen waarop we (of we nu willen of niet) ook de deur uit moeten. Het koude weer trotseren valt niet altijd mee, maar de juiste outfit maakt het in ieder geval wel een stukje makkelijker. Je garderobe moet dan ook gevuld zijn met items waarvan je het lekker warm krijgt in de koude dagen. We helpen je op weg met het samenstellen van de perfecte garderobe voor een warme winter.

[divider]Coole kleding voor een warme winter[/divider]

Een basic kledingkast

Iedereen heeft zijn eigen stijl en dat moet ook zeker zo blijven. Het is niet de bedoeling dat elke man dezelfde garderobe heeft. Wel zijn er kledingstukken die makkelijk te combineren zijn binnen vrijwel elke stijl. Bij Purewhite vinden we basic items met een leuke twist voor de ambitieuze metroman! Op deze basic kledingitems hoeven we in ieder geval niet te besparen, je kunt ze lekker vaak en lang dragen.

De ideale broeken

Allereerst moet een broek perfect passen. Niet te lang, niet te kort, niet te wijd, niet te strak… Nu zijn er ontzettend veel verschillende broeken en hebben we natuurlijk wijde, strakke, korte en lange modellen. De een heeft het figuur voor de kortere modellen en de ander ziet er top uit in een strakke jeans. Kijk in ieder geval goed welk model broek voor jou het beste werkt. Naast het model is de kleur natuurlijk belangrijk. Met een licht- en donkerblauwe variant zit je in ieder geval altijd goed. Daarnaast is een mooie zwarte jeans ook geen overbodige luxe en word je niet die man met de alsmaar blauwe broeken.

Lekker warme truien

In Nederland kunnen we er niet omheen, we hebben nu eenmaal wat warme truien nodig. Naast dat ze lekker warm zijn kun je ze ook leuk combineren in lagen. Een leuke blouse onder een basic pullover bijvoorbeeld. Ook een hoodie kan stijlvol zijn en ze zitten ontzettend lekker. De coltrui is daarnaast een item dat niet meer weg te denken is uit het modebeeld. De coltrui is back in business en kun je op een chique of casual manier dragen. Maar denk ook aan een warme witte trui van Purewhite voor goed geklede wintermaanden.

basic-warme-trui-purewhite

Schoenen maken de man

Met schoenen kan je outfit twee kanten op gaan. Ze maken of breken je totale look. In de winter zijn witte schoenen moeilijker wit te houden en een go-to­ schoen zal dan ook eerder een mooie zwarte sneaker van leer zijn. Daarnaast zie je ook steeds vaker de stijlvolle boots op de straten verschijnen. Ook deze zijn makkelijk te combineren voor verschillende looks.

Last but not least, jassen

Zonder jas kunnen we het winterse weer niet trotseren en een warme winter is dan ver te zoeken. Een comfortabele jas van goede kwaliteit is dan ook een echte musthave. Met een parka in een mooie kleur (bijvoorbeeld zwart, donkerblauw en donkergroen) zit je al snel goed. Zo raden we bijvoorbeeld de Purewhite jassen zeker aan, want die heeft ook paka’s in haar collectie.

Een garderobe vol basic outfits die altijd goed zitten. Enjoy goodlife!

Vind meer fashion nieuws op het lifestyle voor mannen platform mensgoodlife.