helemaal-in-de-mode-met-deze-warme-winterkleding
helemaal-in-de-mode-met-deze-warme-winterkleding

Helemaal in de mode met deze warme winterkleding

Het wordt weer kouder en dat betekent dat het weer tijd is voor de nieuwe wintercollectie. Een nieuwe warme trui geeft toch een gevoel van thuis komen en dat hebben we dit jaar misschien nog wel harder nodig dan andere jaren. Bij de winter denken we al gauw aan sneeuw maar ook regen ligt op de loer. Denk dus op tijd aan die regenjas heren! Tijd om eens in die nieuwe mode trends te duiken dus.

#1 We gaan weer voor ruiten winterkleding

Ook dit jaar zien we wederom veel ruiten in de herfst en winter mode. Het komende seizoen combineren we verschillende ruitpatronen zelfs met elkaar. Samen met een stoere jeans of witte broek van De Bijenkorf ben jij helemaal klaar! Ga voor een leuke mantel met ruiten of voor een classy pantalon.

#2 Kruip weg in een tijdloze hoodie

Hoodies zijn basic, maar zeker niet saai. Up-to-date ben je dus al snel met deze lekker truien. Basics zijn helemaal in dit seizoen en combineren mag. Denk daarbij eens out of the box en combineer bijvoorbeeld eens een rode hoodie voor heren met een rode broek!

#3 Dit jaar gaan we voor opa-vesten

Opa-vesten zijn helemaal terug. Het is er nu de tijd voor. Dit is zeker één van die mode trends waar je dit jaar niet omheen kan. Ben jij klaar voor de grandpa-style?

#4 Sportief maar toch classy

Ook dit jaar zien we weer sportswear invloeden terug. De sporty chic look is er een waar we van zijn gaan houden. Casual en toch chique naar een feestje of lekker nonchalant op stap. Ga voor een paar vette sneakers en een heerlijk t-shirt.

#5 Lichte kleuren waar we van houden

Pasteltinten zagen we al deze zomer, en zijn ook dit najaar van de partij. Pastel bestaat uit onverzadigde kleuren waar veel wit of grijs aan toegevoegd is. Dit geeft de kleding een zachte uitstraling. Beige, mint of nude, je gaat ze zeker terugzien dit seizoen. Ga dit jaar uit je comfortzone en kies voor een chique beige mantel en stoere heren winterjas in het lichtgrijs en combineer het met een toffe pantalon en maak af met stoere accessoires.

Meer lezen over mode voor mannen? Lees verder op mannen blog mensgoodlife.