maak-online-winkelen-nog-leuker-met-de-lounge-van-zalando
maak-online-winkelen-nog-leuker-met-de-lounge-van-zalando

Maak online winkelen nog leuker met de lounge van Zalando

Ben jij op zoek naar nieuwe kleding of inrichting voor je interieur? Door online te winkelen bij online outlet Zalando Lounge bespaar je tijd èn geld! Om te kunnen winkelen bij Zalando Lounge – oftewel het zusje van de welbekende online webshop Zalando – moet je eerst lid worden van deze exclusieve groep. Maar wees niet bang, je kunt gewoon gratis een account aanmaken. Als je eenmaal lid bent, heb je toegang tot hoogwaardige merkkleding tegen aanzienlijk lage prijzen en hoge kortingen. Er gaat een nieuwe online wereld voor je open!

Hoe werkt het?

Dagelijks worden er nieuwe hoogwaardige merkproducten of luxe producten in de shop geplaatst. Van maandag tot vrijdag om 7u en 18u, en in het weekend om 8u en 18u. De producten zijn slechts een paar dagen te bestellen tegen een hoge korting. Vaak zijn de producten zelfs 75% goedkoper dan de oorspronkelijke adviesprijs. Dat is nog eens een goede deal! Heb je een product eenmaal in je mandje gelegd, dan heb je 20 minuten om je bestelling af te ronden.

Verschil met online winkelen bij Zalando

Ze heten misschien dan wel (bijna) hetzelfde, Zalando en Lounge zijn twee verschillende winkels met een ander concept. Zalando Lounge bestelt producten pas bij de leverancier na afloop van een campagne. Ze worden dus direct van de fabrikant aan de klant geleverd. Hierdoor hebben ze geen kosten voor opslag en zo kunnen ze de prijzen van de producten laag houden. Maar hierdoor duurt het dus wel iets langer voordat je je artikel in huis hebt. Wil je je product retourneren? Dan kan dit gewoon gratis.

Wil je geen deals mislopen? Download de app en activeer de pushmeldingen. En schrijf je eventueel in voor de nieuwsbrief. Zo zorg je ervoor dat jij er als eerst bij bent. Meer lezen over mode? Lees dan verder op online lifestyle platform voor mannen mensgoodlife!