praktische-jassen-die-eigenlijk-iedere-man-goed-kan-gebruiken
dimitrisvetsikas1969

Praktische jassen die eigenlijk iedere man goed kan gebruiken

Als je buiten gaat klussen wil je dit natuurlijk liever niet in je gloednieuwe colbert doen. Dat zou zonde zijn, maar de job moet wel gedaan worden. Handige jassen die vies mogen worden en tegen een stootje kunnen bieden hierbij de uitkomst! Dat de jas er ook nog eens mooi uitziet is extra meegenomen.

5 handige klustips en jassen

Wanneer je aan het klussen bent is het belangrijk dat je goed georganiseerd te werk gaat. We delen daarom graag de volgende 5 handige klustips met je:

#1 Werk buiten

Wanneer je gaat klussen en je niet wilt dat je mooie vloer vuil of beschadigd wordt, is het verstandig om in de tuin te klussen. Je doet er ook nog eens verstandig aan wanneer je grote stukken karton op de grond legt. Zo blijft alles schoon.

#2 Draag bescherming

We kunnen het niet vaak genoeg zeggen. Veiligheid staat op nummer één. Zonder veilige bescherming klussen is het domste wat je kunt doen. Doe daarom een veilige werkjas aan wanneer je gaat klussen, zo voorkom je onplezierige situaties.

#3 Vraag om advies

Wanneer je niet goed weet wat je moet doen of wat je moet aantrekken, kan je altijd een ouder, handige vriend of collega bellen. Doe dit en ga niet zelf het wiel proberen uit te vinden. Samen sta je sterker.

#4 Goed gereedschap

Wanneer je iets wilt doen maar niet de tools hebt, nouja dat schiet natuurlijk niet op. Zorg ervoor dat je altijd de juiste spullen op voorraad hebt zodat je gelijk aan de slag kunt. Lenen kan natuurlijk ook.

#5 Ruim alles op

Helemaal klaar met de klus? Mooi, nu kan je alles veilig opbergen zodat je familieleden straks niet per ongeluk op een punaise of op een spijker stappen. Goed opgeruimd staat netjes.

Draag jassen die je beschermen

Zoals gezegd is een goede bescherming erg belangrijk. Een handige werk jas van engelbert strauss zal je helpen om veilig je klus te klaren. Dit merk is de vakman op het gebied van veilige kleding. En wat de jassen zelf betreft, deze kun je ook prima als everyday jas dragen. Gooi er een stijlvolle of basic jeans onder en je bent klaar! Dat is het fijne aan kwaliteit, dat gaat goed op alles. Het zijn fijne jassen voor in de zomer maar zelfs op koudere dagen. Voor echte sportmannen is het wellicht ook een fijne jas. Je kunt je er namelijk heerlijk in bewegen. Dat maakt ook dat wij in deze jassen willen wonen. Bonus: je kunt je vriendin hier ook mee plezieren! Nee, niet met jouw jas, maar er is ook een dameslijn. Wel zo fijn dat je ook even aan vrouwlief denkt toch? Daar scoor je altijd mee!

Waar je ze kunt halen? Dit kan gewoon bij de gamma om de hoek of lekker makkelijk online via engelbert strauss. De keuze is aan jou…

Kortom wees verstandig en werk buiten, draag bescherming, vraag om advies, gebruik goed gereedschap en ruim na de klus alles weer op. Have fun met klussen, enjoy goodlife.

Strauss is het nummer één merk

Ontdek meer veilige kleding voor mannen op lifestyle platform mensgoodlife.